Ha egy kínai büfé nem plázában van, akkor tényleg amiatt adják jóval olcsóbban ugyanazt a kínai kaját, mert a tányérokon visszaadott, mások által már összenyálazott maradékot is újra felhasználják, pl. belekeverik egy hasonló kinézetű kész kajába?
Figyelt kérdés
Mert én eddig azt hittem, hogy a plázákban lévő kínai gyorsbüfék csak a bérleti díjat építik bele az áraikba, attól drágábbak az átlag kínai büféknél. De már többször előfordult, hogy az adott kajában egészen biztosan nem alap kajadarabot találtam (májdarabka, gombadarabka, mogyoródarabka, stb.).
Lehet még nyugodtan enni ezeknél, ellenőrzi időnként valami szerv, hogy mit csinálnak a tányérokon maradt visszaadott kajákkal?
2017. jan. 22. 20:10
11/11 anonim válasza:
igaz nem mások elől, de oylat saját szememmel láttam hogy ott előttónk kijött a kisvárosi kínai szakácsa/főnöke és a megmaradt bambuszos-gombás szószos csirkét ami egy szedőkanállal maradt, átrakta a mellette lévő szecsuáni csirkébe, ott az orrunk előtt. lehet hogy végülis majdnem ugyanaz a kettő csak az egyik kicsit csípősebb, de azért kicsit meglepett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!