Miért ilyen drága a Mc'Donalds-étel?
Nekem is sokszor eleg parszazas menu. Max meg egy kis szendvics,ha nagyon...
De az ebedmenu is 990 ft, es az meg nem hogy eltelit,tultelit...akar egy napra is.
Én például bőven jóllakom egy sajtburgerrel meg egy krumplival. Ha nagyon lakomázni akarok, akkor utána még belefér egy fagyi. :D Az tény, hogy minden drágul, de arányaiban nem drágább, mint bármelyik étterem, hamburgeres vagy cukrászda. Pár éve egy ezresből még megettem a teljes menümet, most is max. 1500 körül lenne.
Nekem laktató, igaz, hogy utána hamar éhes leszek megint, ami természetes, mert sok benne a szénhidrát. Viszont szerintem finom. Hamburgerből nem a kedvencem a mekis, de pl. az ottani sültkrumpli és fagyi utánozhatatlan. Még csak hasonlót sem tudnak máshol kínálni. :D
De nem viszem túlzásba, évente kb. 2 alkalommal járok McDonaldsba. Olyankor szerintem bőven belefér.
Akinek nem ízlik, vagy nem lakik jól tőle, vagy drágállja, annak meg nem kötelező odajárni. :D Nyugodtan egyen hagyományos étteremben, vagy aluljáros gyrososnál, vagy főzzön otthon magának. Az sem sokkal olcsóbb... :D De felesleges ez a hiszti, hogy jaj fúj nem érted te hogy tudod ezt megenni blablabla... a világ legnépszerűbb étteremlánca a McDonalds. Naponta milliók esznek mekis kaját. Valami csak lehet benne, ha ennyien szeretik. :D És nem, nem mérgező anyagok meg tartósítószerek.
00.13-as, rajtad kívül senki nem hisztizik... én meg csak csalódásomat fejeztem ki.
Nyugodj meg, nem azért járnak oda milliók, mert valóban finom, hanem mert divat, menő, egyszerű. Attól még drága volt és ócska. Az meg a te bajod, hogy nem akarod megérteni, bizony az ízfokozóktól olyan, amilyen és ettől lesz rengeteg ember függő is, de ez más téma, én nem hoztam volna föl.
Kedves Kérdező.
Te jó ég komolyan gondolod a leírtakat!?
"Nyugodj meg, nem azért járnak oda milliók, mert valóban finom, hanem mert divat, menő, egyszerű."
Honnan tudod megkérdezted őket?
Nekem azt senki ne mondja, hogy több millió ember azért jár Mc' Donals-ba, mert divatos. Azért hagynak ott ezreket naponta, és esznek meg olyan ételt, ami számukra nem finom, hogy menők legyenek? Ez 1 kicsit gyanús nekem.
De te tudod. Én csak elmondtam a véleményem. Tudod minden ember más. Van akinek ízlik, van akinek nem. Neked nem. Ennyi. Miért nem tudod ezt magadban elkönyvelni?
Kérdésedre válaszolva: rengeteg kiadása van az étteremnek:
-adó
-víz
-áram
-tisztítószerek
-dolgozók bére
-és meg az árut is meg kell vennie, és hasznot is kell termelnie.
Nagyjából ennyi.
18.21-es válaszoló, az éttermek ilyen jellegű kiadásával tisztában vagyok, éppen ezért nem tartom reálisnak az ár-érték arányt...
A kérdésedre válaszolva: igen, komolyan gondoltam, és semmi szükség erről minden egyes gyorsétterembe járó egyént megkérdezni. Csak nyitott szemmel és füllel kell járni a világban. Temészetesen nemcsak a mekire korlátozva...
Én nem járok gyakran, havi kb. 2 szer, és szerintem egyáltalán nem drága.
Én 3 sajtburgert szoktam enni, egy üdítővel, krumplival, és teljesen jól lakók vele és kb. 1000 forintba kerül.
Én személy szerint a KFT-t drágábbnak találom.
Ez a divatból odajárás szerintem is hülyeség. Rengetegen csak bemennek esznek és nem rakják ki Facebookra, snapchat.
16/f
@18:03
Én vidéki vagyok, szóval az itteni árakról tudok nyilatkozni. 500-600Ft-ért szinte mindenhol max a legfapadosabb hambit kapod meg, ha bármi extrák akarsz akkor már 1000Ft felé kúszik fel az ára. Ha meg egy kézműves hamburgerezőbe mész, ahol nyilván sokkal minőségibb alapanyagokból dolgoznak meg minden nem csak úgy "összeb*sszák" mint egy kisbüfében ott simán felmehet egy hambi ára 2000Ft-ra is. Na azt mondom ott tényleg sokkal jobbakat adnak mint egy mekibe, de az árát is megfizeted. A meki azért kérhet ennyit, mert ennyiért is megveszik. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!