Pesti éttermet keresek randira, olcsóbb kategóriában, milyen helyet tudnátok ajánlani?
Mármint árban nincs nagy megkötés, de mondjuk nehezen tudok otthagyni 20 ezret egy vacsiért 2 főre.
Olyasmi kellene ami 5 ezer ~ +/- valamennyiből kijön / fő.
Éttermet igazából találtam is, viszont nem tudok semmiről semmit, így olyan kellene ami vállalható pároknak.
etterem.hu-n tudsz keresni, szűkíthetsz konyhára, látod a képeit a helynek.
Ami szimpatikus annak nézd meg a weboldalán az étlapján, diningcity.hu-n további értékeléseit.
Ezek kicsit csalókák, mert sokszor a negatívabb értékeléseket törlik. Pl. egy átlagban 4,5-ös étterem az én igényeimnek csak 3,3-volt(konyha:2, kiszolgálás:4, hangulat:4), amit utána töröltek. Majd ránéztem egy-két héten keresztül az utolsó bejegyzésekre, módszeresen törölték az összes 4-esnél gyengébb értékeléseket.
Ez egy jópofa étteremkereső, mindenféle paramétereket meg tudsz adni és kilistázza neked. 10k/fő-ből az éttermek 90 százalékában meg tudtok kajálni ketten simán. Onyx, Gundel féle helyek kilőve, de ennyiért nagyon jó kajáldák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!