Miért várják el az emberek hogy egy forraltbort nettó anyagáron adjanak?
Figyelt kérdés
Most olvasom a felháborodást, hogy a Vörösmarty-téren olcsó borból készül a 900ft-os forratbor.
Mégis miből készüljön? Nem jótékonysági intézmény, vannak költségei az alkalmazottaknak, az energiának amivel melegen tartják, gondolom a város Sem olcsón adja ki a helyet. A kütyüket vagy bérelni kell, vagy karbantartani.
És emellett még lehet hogy az eladó meg is szeretne élni, végülis miért csinálná ha nullára jön ki?
Vagy az lenne a normális hogy legyen 400 Forint és készítsék 5 puttonyos aszúból meg 47-es Chateau Cheval Blanc-ból?
2016. dec. 7. 23:23
31/31 anonim válasza:
Engem nem érdekel az ár, csak finom legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!