Trófea éttermek honlapján mit jelentenek a színek? Melyiket ajánlanátok?
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a trófea éttermek honlapján ( [link] ) mit jelent a zöld, illetve a barna szín? Miben mások az éttermek?
Továbbá melyiket ajánlanátok szombat estére a páromnak és nekem? Mindegyikbe korlátlan az ital (bor, sör, koktél, üdítő) fogyasztás is?
Esetleg él-e még az az ajánlatuk miszerint 14 év alatti gyermek féláron ehet?
Köszönöm a válaszokat!
Elvileg két külön üzletlánc hálózat volt, nagyon hasonló névvel, és ezek egyesültek. A két szín azt jelzi, hogy melyik éttermek tartoztak eredetileg egy hálózatba. ( Én legalábbis így tudom.)
Eltérés nem nagyon van. legfeljebb a méretben és kínálat nagyságában.
Én az újbudait ajánlom. Voltam már mindbe, de ez jött be mind kényelem, mind megközelíthetőség, mind kínálat és minőség szempontjából. Évek óta rendszeresen ( legalább havi egyszer) járunk oda. Egy tanács: telefonos foglalásnál megkérdezik hogy van-e valamilyen alkalom. Nyugodtan mondjátok, hogy igen. ( Szülinap, névnap...) Nem ellenőrzik, viszont kaptok egy csokitortát, amit be is csomagolnak és hazavihetitek.
Bor, sör, pezsgő, üdítő ingyen van, korlátlanul, viszont az égetett szeszekért, koktélokért,energiaitalokért fizetni kell.
Valóban két külön hálózat volt, de a kínálat már szinte majdnem ugyanaz. A zuglóit nem ajánlom, mert szerintem nagyon zsúfolt. A 13. kerületi és az újbudai szép, tágas, nem érzed azt, hogy a másik asztaltársaság szájában ülsz. (Mondjuk, a 13-ban lévőnél nem könnyű parkolni.)
Ha szombat estére szeretnétek menni, akkor mindenképp foglaljatok asztalt, én már jártam úgy, hogy nem volt szabad.
Koktél nem korlátlan, azért külön fizetni kell. Korlátlan: bor, sör, üdítő, kávé.
A 14 alatti kedvezményről foglaláskor érdeklődj.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ma felhívtam őket, azonban sajnos már nincs szabad asztaluk.
Melyiket ajánlanátok másodikként?
Ja és még a gyerekkedvezményt is megkérdeztem: Újbudán 150 cm alatt kedvezményes, viszont a belvárosban korhoz kötik.
A helyzet az, hogy a hétvégi ebédhez/ vacsorához mindegyikben legalább két héttel előre kell asztalt foglalni.
A második nálam a Margit krt.-i, végszükségben a Király u.-i. A többi csalódás.
Erzsébet királynén és a Visegrádibban nagyon szűk a hely,
az óbudaiban kifejezetten rossz volt a kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!