Budapesten melyik éttermet ajánlanátok?
1. Budapest elég nagy város, nem mindegy, hogy Csepelen, Óbudán, vagy éppen Kőbányán kívánod elfogyasztani az ételt. Órákat utazhatsz a desztinációd és a kajálda között. Pontosítsd a helyet kérlek. Melyik kerület, melyik környék stb.
2. Mit értesz megfizethető árnak? Mennyibe kerüljön egy főfogás? Átlag 2 ezer forint? Vagy alatta? Vagy belefér a 3-4 ezer is?
3. Milyen konyhát kedvelsz?
Ha 6-7 ezer alatti főfogásra vágysz, nagyon sok jó étterem van.
A Gozsduban ajánlom a Sáót, egy vietnámi étterem, [link]
Ott bármit rendeltem eddig, minden isteni volt. A hátránya, hogy csak készpénzt fogadnak el, legalábbis amikor legutóbb voltam, még így volt.
A Suelto [link]
szintén jó hely, nekem minden fogásuk ízlett, pedig elég finnyás vagyok a túlsütött, elrontott étkekre.
Olaszok csinálják, és eléggé pénztárcabarát is ez a hely: Caffe Gianmario. [link] Sokkal jobb, mint ahogy elsőre gondonád, ahogy belépsz. Rettenetes gagyi az első benyomás, de a konyha kitűnő.
Nekem kb. ezek a kedvenceim a belvárosban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!