Itthon a Starbucks-ban ha születésnapja van az embernek akkor kap ajándékba kávét?
Figyelt kérdés
2016. nov. 15. 12:52
1/8 anonim válasza:
De honnan tudnák hogy szülinapod van?
2/8 anonim válasza:
Gondolom "meglobogtatja" a személyit. :)
3/8 anonim válasza:
"Itt a szemèlyim, szuülinapom van, kérem az ajándék kávémat."?
Mennyire gáz már...
4/8 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Úgy 10 éves korig simán cuki! :D
(Feltételezem, a kérdező nem több. Ja, túl optimista vagyok? :))
5/8 anonim válasza:
Digo: Angliában, de főleg Amerikában ez bevett szokás. Akár egy komplett menüt ehetsz ingyen a szülinapodon.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen amikor Amerikában voltam ott kaptam azon a napon egy kávét ajándékba. Van egy app a telefonodon és a fiókod alapján tudják mikor van a szülinapod.
Csak nem tudtam, hogy itthon hogy van.
2016. nov. 15. 15:59
7/8 anonim válasza:
Nem, sajnos csak egy boldog szulinapot firkantanak ajandekba a papirpoharra. Mar ha elvitelre kered :D ha ottfogyira es bogrebe; nem kapsz tisztesseges privat starbucks partyt.
8/8 anonim válasza:
Csak ha van Starbucks kártyád és azon összegyűjtöttél x pontot y idő alatt. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!