Nektek mi a véleményetek a Starbucks-ról?
Attol fugg melyik orszagban. Magyarorszagon az egyik legdragabb kavezo atlagos minosegu kavekkal.
Angliaban viszont atlagos aru kavezo atlagos minosegu kavekkal.
Jarnak oda mindenfele emberek.
Szerintem a Costa és a Starbucks között nincs nagy különbség. Legalábbis szerintem.
Voltam jópárszor a Costa-ban is.
Mondjuk minőségre a Starbucks és a Costa annyira nem nagy dobás, nem akarom megsérteni azt akinek ezek a kávézók csúcsát jelentik.
Ha a tejeskávéjuk édeskés az nem a kávé miatt van, hanem a tej miatt. Mi köze a kávé minőségének ehhez? Nagyon tisztességes kávé van a Starbucksban. Rendes kávészerető ember nem tesz a kávéba se tejet, se cukrot, csak elrontja az ízét. A cukor főleg elrontja. Aki cukorral meg tejjel cseszi el a kávét, az ne mondjon véleményt egy kávéról, mert nem is ismeri az ízét szerintem. Kb. olyan, mintha felöntenéd kólával a 10 ezer forintos palackáras brunettót, és nekiállnál filozofálni a bor minőségéről.
Amúgy már leírtam: a kávéjuk alapvetően teljesen rendben van, jó kávéból főzik, jó géppel, nem forralják túl, nem égetik meg. Ez egy megbízható vélemény, mert én csak magában iszom a kávét, ha sz...r egy kávé, azt érzem.
A Starbucksban nem a kávéval van a baj, hanem a kiszolgálással. Pontosabban azzal, hogy nincs. Állj sorba a pulltnál, és vidd ki magadnak a tálcát - na, ez az ami elcseszi az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!