Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a Starbucks-ról?

Figyelt kérdés
Sznob emberek járnak oda?
2016. júl. 14. 18:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Attol fugg melyik orszagban. Magyarorszagon az egyik legdragabb kavezo atlagos minosegu kavekkal.

Angliaban viszont atlagos aru kavezo atlagos minosegu kavekkal.

Jarnak oda mindenfele emberek.

2016. júl. 14. 18:10
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát igen M.o-n a legdrágább papírpoharas kávézó.
2016. júl. 14. 18:24
 3/14 anonim ***** válasza:
Kérdező a Costa drágább, de minőségibb is azért, és igen, többnyire sznob emberek járnak oda (mármint aki rendszeresen)
2016. júl. 14. 19:55
 4/14 anonim ***** válasza:
A forrócsokijuk finom, bár inkább kakaó mint forrócsoki, de piszok drága, igaz, a kis adag is két emberes adag.
2016. júl. 14. 20:28
 5/14 aperitif ***** válasza:
Életem legrosszabb kávéját ittam ott, meglepően drágán.
2016. júl. 14. 20:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
A kávé amúgy nem rossz, de én egy kávézóban ennyi pénzért elvárnám, hogy Macika kijöjjön az asztalhoz, vegye fel a rendelést, és hozza ki a csészémet. Ennyi pénzért pofátlanság elvárni a vendégtől, hogy álljon sorba, fizessen előre, és saját maga vigye ki az asztalhoz a kávéját.
2016. júl. 14. 22:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
nagyon túlárazott. én évente párszor megyek be, sajnálom rá a pénzt, mert ennyiért máshol sokkal jobbat kapok.
2016. júl. 15. 10:10
 8/14 A kérdező kommentje:

Szerintem a Costa és a Starbucks között nincs nagy különbség. Legalábbis szerintem.

Voltam jópárszor a Costa-ban is.

Mondjuk minőségre a Starbucks és a Costa annyira nem nagy dobás, nem akarom megsérteni azt akinek ezek a kávézók csúcsát jelentik.

2016. júl. 15. 12:47
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Túlárazott, csak a márkát fizettetik meg veled, minden tejes kávéjuk, valahogy alapból olyan édeskés még ha nem is tettél bele cukrot, brrrrr
2016. júl. 15. 15:04
 10/14 anonim ***** válasza:
49%

Ha a tejeskávéjuk édeskés az nem a kávé miatt van, hanem a tej miatt. Mi köze a kávé minőségének ehhez? Nagyon tisztességes kávé van a Starbucksban. Rendes kávészerető ember nem tesz a kávéba se tejet, se cukrot, csak elrontja az ízét. A cukor főleg elrontja. Aki cukorral meg tejjel cseszi el a kávét, az ne mondjon véleményt egy kávéról, mert nem is ismeri az ízét szerintem. Kb. olyan, mintha felöntenéd kólával a 10 ezer forintos palackáras brunettót, és nekiállnál filozofálni a bor minőségéről.

Amúgy már leírtam: a kávéjuk alapvetően teljesen rendben van, jó kávéból főzik, jó géppel, nem forralják túl, nem égetik meg. Ez egy megbízható vélemény, mert én csak magában iszom a kávét, ha sz...r egy kávé, azt érzem.

A Starbucksban nem a kávéval van a baj, hanem a kiszolgálással. Pontosabban azzal, hogy nincs. Állj sorba a pulltnál, és vidd ki magadnak a tálcát - na, ez az ami elcseszi az egészet.

2016. júl. 15. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!