Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a Starbucks-ról?

Figyelt kérdés
Sznob emberek járnak oda?
2016. júl. 14. 18:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%
18:51, ki beszélt magáról a fekete kávéról?? A starbucksról kérdezett, én leírtam mit próbáltam. Játszod itt az eszed, de ha te a starbuck kávét jónak tartod, lelked rajta. Valószínüleg más a véleményünk a minôségről, más körökben mozgunk. Azt meg, hogy ki hogyan issza a kávét az magánügy. Kérlek engedd meg nekem, hogy magasról sz**jak egy konzumidióta véleményére.
2016. júl. 15. 20:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát, márpedig a kávét csak úgy lehet megítélni, ha tisztán iszod, ahogy a bort is. A konzumidióta szerintem az, aki latténak meg hasonló baromságnak issza. Aztán meg írja a hülyeséget, hogy édes, miközben azt sem tudja, a tej volt-e édes benne, vagy valami más. A laktózmentes tej pl. alapból édes, és ez nem a kávé hibája.
2016. júl. 15. 20:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Figyelj, nekem nem kell magyarázkodnod....
2016. júl. 15. 20:42
 14/14 A kérdező kommentje:

Kérem ne itt essetek már egymásnak.

Egy idióta kávéról van szó!

2016. júl. 15. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!