Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Meki vagy Burger King?

Meki vagy Burger King?

Figyelt kérdés
Mindig mekis kaját eszek, szeretném kipróbálni a Burger Kinget vagy a KFC-t. A mekitől jobb a Burger King? Milyen árak vannak?
2016. nov. 6. 20:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egyikért sem rajongok, de ha választani kell akkor Meki.
2016. nov. 7. 08:44
 12/17 anonim ***** válasza:

Én nem érzek igazán különbséget, a férjem szerint viszont a BK sokkal jobb mint a meki (Steakhouse Angus-t szokott enni, annak nem szezámos a bucija :) ).

Nekem az ilyen "kézműves" jellegű hambik jönnek be (rendes, friss(!) buci, vastagabb húspogácsa) - árban ugyanott szokott lenni mint a BK vagy a meki nagyobb burgerjei.

2016. nov. 7. 13:10
 13/17 anonim ***** válasza:
nekem a kfc, mert imadom a hust :), itt hot wingset stoktunk venni. mekibol a marhas wraps volt a nyero, de mar csak csirkes van, ami nem az igazi. burger kinget meg kerulom, meg ugy altalaban a hamburger feleket, kb. szendvics kategoriaban tekintek rajuk, akkor mar inkabb rendes hamburger buciban, amit szeretunk es jo tocsogos :)
2016. nov. 7. 14:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Kfc longer a legjobb. Mást nagyon nem szoktam kérni. Aztán a mekis sajtburger. BKban egyszer ettem, nem ízlett :(
2016. nov. 8. 20:50
 15/17 anonim ***** válasza:

BK-ban nagyon szeretem a Whopper szendvicseiket, a sajtburgert, a krumplit, a smoothiest.

KFC-ben a hotwingset és a szendvicseket.

2016. nov. 8. 22:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Burger kinget szeretem, mert arra vannak jó kuponok.
2016. nov. 12. 19:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem a KFC a kedvencem. Utána a Burger King. A McDonalds is elmegy de ha van lehetőségem inkább a másik ketőben eszem.
2016. dec. 16. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!