Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Bosszúból adott vissza a csaj...

Bosszúból adott vissza a csaj 5 forintosokat?

Figyelt kérdés

Mcdonalds-ban kértem egy kávét,280 ft-ba került és 300-at adtam,a 20 ft visszajárót pedig nem egy darab huszasba adta vissza,hanem négy darab öt forintosba.

Ez bosszú lehetett,hogy nem mondtam azt a csajnak,hogy hagyd azt a huszast,mármint neki borravalónak nem hagytam ott és ő úgy gondolta,hogy hátha nem kérem azt a 20 forintot vissza,de nem mondtam,hogy maradjon és azért is úgy gondolta,hogy na megállj,tiszta öt forintosokba adom vissza a visszajárót.

Lehet azért?

Én gondoltam erre.

2016. okt. 19. 09:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan, túlkombinálod. Nem kell ilyen helyen borravalót adni.
2016. okt. 19. 12:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az első sort olvasva, meg voltam győződve, legalább egy ezrest kaptál vissza 5 forintosokba:)) 4 darab 5 forintossal röhögteted magad? Abból volt ép több és azt kaptál, pont.
2016. okt. 19. 17:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Kérdező feldobtad a napom.😝
2016. okt. 20. 13:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen helyeken nem szokás, és nem is igazán szabad borravalót adni, mert úgyse a kasszásé, cserébe viszont többletet generálsz neki, amivel egy bizonyos összeg felett el kell számolnia.

Azért adott ötforintosokban, mert esélyes, hogy már kifelé borult az apró a kasszából. 20-asból meg kevés volt neki.

2016. okt. 20. 20:48
 15/15 anonim válasza:
Nemhiszem hogy 20 forint ennyire kellett volna neki. mert ha nagyobb pénz pl 200 ft azért már jártam úgy hogy 10 ekben adta oda és vigyorogva...
2016. nov. 2. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!