Bosszúból adott vissza a csaj 5 forintosokat?
Mcdonalds-ban kértem egy kávét,280 ft-ba került és 300-at adtam,a 20 ft visszajárót pedig nem egy darab huszasba adta vissza,hanem négy darab öt forintosba.
Ez bosszú lehetett,hogy nem mondtam azt a csajnak,hogy hagyd azt a huszast,mármint neki borravalónak nem hagytam ott és ő úgy gondolta,hogy hátha nem kérem azt a 20 forintot vissza,de nem mondtam,hogy maradjon és azért is úgy gondolta,hogy na megállj,tiszta öt forintosokba adom vissza a visszajárót.
Lehet azért?
Én gondoltam erre.
Ilyen helyeken nem szokás, és nem is igazán szabad borravalót adni, mert úgyse a kasszásé, cserébe viszont többletet generálsz neki, amivel egy bizonyos összeg felett el kell számolnia.
Azért adott ötforintosokban, mert esélyes, hogy már kifelé borult az apró a kasszából. 20-asból meg kevés volt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!