Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Bosszúból adott vissza a csaj...

Bosszúból adott vissza a csaj 5 forintosokat?

Figyelt kérdés

Mcdonalds-ban kértem egy kávét,280 ft-ba került és 300-at adtam,a 20 ft visszajárót pedig nem egy darab huszasba adta vissza,hanem négy darab öt forintosba.

Ez bosszú lehetett,hogy nem mondtam azt a csajnak,hogy hagyd azt a huszast,mármint neki borravalónak nem hagytam ott és ő úgy gondolta,hogy hátha nem kérem azt a 20 forintot vissza,de nem mondtam,hogy maradjon és azért is úgy gondolta,hogy na megállj,tiszta öt forintosokba adom vissza a visszajárót.

Lehet azért?

Én gondoltam erre.

2016. okt. 19. 09:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Kisse tulkombinalod...
2016. okt. 19. 09:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy. Ne legyél ennyire paranoiás.

Nyilván ötösből sokkal több volt neki, mint húszasból, ezért az ötösöket adta.

Egyébként 4 db ötös nem kicseszés. Ha száz forintot adott volna vissza ötösökben, akkor már az lenne :)

2016. okt. 19. 09:33
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Irigylem a problémáidat..

Négy darab ötforintos, borzasztó. Túl fogod élni?

2016. okt. 19. 09:42
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
A rendőrségen mit mondtak?
2016. okt. 19. 10:08
 5/15 A kérdező kommentje:

Túl fogom élni.

Nem is az a probl3ma,hogy 4 ötöst adott vissza,hanem ezzel az érdekelne,ha máskor is fizetek valahol és nem hagyok borravalót,a visszajárót ha apróba kapom ,akkor az azért bosszú amit ítam fent.

De úgy látszik nem.

2016. okt. 19. 10:18
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Mekiben nem szokás borravalót adni. Ennyi erővel a Tescoban is kéne.
2016. okt. 19. 10:27
 7/15 acelsziv ***** válasza:
100%
Fölösleges borravalót adnod, mert nem tarthatják meg. De bakkel ilyenen pörögni. Irigylem a problémádat
2016. okt. 19. 11:00
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Acélszív jól mondja, az ilyen cégeknél nem tarthatják meg a kasszások a visszajárót. Mondok jobbat, anyám egy hipermarketnél dolgozott, ott ugyanolyan retorziója volt a kasszásoknál a plusznak, mint a hiánynak, ugyanis szigorúan tilos direkt vagy véletlenül megkárosítani a klienst. McDonald'snál feltételezem ugyanígy van.

Valószínűleg azért adott négy darab ötforintost, mert sok volt neki vagy az esett kézre... Ne a magyar kisboltos szokásokból induljunk ki (jó kereskedelmi érzékkel rendelkező boltos sem csinál ilyet).

2016. okt. 19. 11:31
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a mekiben nem lehet többlet a kasszában, és nem kaphatnak borravalót, így olyan szégyenletes okból kaphattál 4 db ötforintost, hogy NEM VOLT MÁS! Képzeld, időnként ők is kifogynak a váltóból.

Nem kell mindenben a rosszindulatot keresni.

2016. okt. 19. 11:34
 10/15 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy jogos, mi a francért érdemelne borravalót?
2016. okt. 19. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!