Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Te melyik éttermet választanátok?

Te melyik éttermet választanátok?

Figyelt kérdés

Árban és étel minőségben szinte ugyanaz a kettő, kicsi különbségek vannak.

Mindkettő szép, de a második azért szebb, mint az első, szóval, ha külsőre kellene választani, egyértelműen a második lenne. Az étel is egy picikét jobban ízlett a másodikban, de azt nem mondanám, hogy ég és föld a különbség.

Viszont leültünk beszélni mindkét étterem vezetőjével a részletekről, és az első helyről nagyon feldobva és jó érzésekkel jöttünk, a másodikról túl sok jót nem tudtunk mondani.

Az első helyen nagyon rugalmasak, bármit megvalósítanak, amit szeretnénk, éreztük a tapasztalatot, hogy már csináltak jó pár esküvőt, és nagyon tudják, mi hogyan megy.

A második helyen az egész megbeszélés alatt mindkettőnknek az volt az érzése, hogy púp vagyunk a hátukon, és sajnálják nekünk odaadni az 50 főt termüket (amúgy 50-en leszünk), mert nekik ez főszezon, és pl a dekorosunk is csak az érkezésünk előtt max 1 órával mehetne be díszíteni, mert ott még vendégek vannak addig.

Nem tudtak konkrét válaszokat adni a kérdéseinkre, pl amikor rákérdeztem a korlátlan italcsomagra, csak hebegett-habogott, hogy náluk ilyet nem szoktak kérni.

Mi nagyon hajlunk az első hely felé, mert úgy érezzük, többet számít a benyomás és a bizalom, és azok az érzések, amikkel eljöttünk a 2 helyről.

De érdekelne a ti véleményetek is.

2016. okt. 10. 12:57
 1/7 anonim válasza:
0%
en a mekibe vinnem el a csajom eskuvozni
2016. okt. 10. 13:03
 2/7 anonim válasza:
100%
A násznép nem fogja tudni hogy lett volna egy másik hely, ami szebb és az étel finomabb. Ha az első hely is szép, és az étel finom, én azt választanám. Arról nem is beszélve, hogy ha a tárgyalás során ilyen kelletlenek voltak, akkor az esküvő során is azok lennének, ami csak stresszelne titeket.
2016. okt. 10. 13:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább az elsőt választanám. Egy picit kevésbé szép helyet is simán szebbé lehet tenni ízléses dekorációval, plusz ugye te mondtad, hogy nagy különbség minőségben sem volt. Plusz az elsőnél tuti, hogy segíteni fognak, ha vmi gebasz van az esküvőn... a 2.nál meg el tudom képzelni a "nem a mi dolgunk"-féle vállvonogatást meg a sóhajtozásokat...
2016. okt. 10. 13:15
 4/7 anonim válasza:
100%
Egyértelműen az elsőt választanám. Mi is voltunk még egy helyen azon kívül amit végül választottunk. Gyönyörű volt, finom a kaja. De akkor indult a hely csak igazából. Nem tudtak mondani egy árat a korlátlan italfogasztásra stb. Lutrinak tűnt.
2016. okt. 10. 13:18
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
első
2016. okt. 10. 13:27
 6/7 anonim válasza:
100%
Számomra nagyon nagy előny, ha a vendéglátós rugalmas, segítőkész. Sok esküvőn voltam, mint dekoros és mint vendég, mondhatom, hogy kellemetlenné tudnak válni a kölletlen, undok, únott, akadékoskodó vendéglátósok. Viszont aki remekelt és az egyetlen hely volt, ahol 100%-ban azt kaptuk, amit megbeszéltünk (a legapróbb részletekig) azt mindenkinek ajánlottam eddig is, és ezentúl is. Az elsőt választanám!
2016. okt. 10. 13:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Elsőt választanám, rengeteg kellemetlenségtől megkímélitek magatokat, ha egy készséges, tapasztalt gárda áll rendelkezésetekre és nem azon kell stresszelni, hogy jaj időben elkészül-e a dekoráció, jaj milyen lesz a kiszolgálás stb.
2016. okt. 10. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!