Hogyan érdemes megjelenni egy étterembe ahova egy korlátlan étel-italfogyasztásos kupon szól?
Figyelt kérdés
Kaptam egy 1 fő részére érvényes ilyesfajta kupont,viszont nem tudom hogy érdemes odamenni. Konkrétan ne egyek-igyak előtte sokat? Melyik napszakban érdemes,délelőtt-délután? Hogy illik ott viselkedni,tényleg korlátlan az a korlátlan?2016. szept. 30. 14:31
1/7 anonim válasza:
Ha enni mész, akkor keveset se egyél előtte, nemhogy sokat :-) Én délután, vagy estefelé mennék.
Tulajdonképpen végig eheted akár a teljes ajánlatot, ital nem mindenütt jár hozzá, és ahol pl mi voltunk, ott max 2 órát lehetett ott lenni.
2/7 A kérdező kommentje:
Közbe jobban elolvastam a dolgokat,a Trófea nevű étterembe szól a meghívás ,ebéd vagy vacsoraidőben és 3 óráig tart a korlátlan étel-italfogyasztás. Esetleg pár szó róla?
2016. szept. 30. 15:35
3/7 anonim válasza:
Én tuti egy fél napig nem ennék előtte semmit, és úgy mennék oda. :) És valóban, így nagyon sokféle ételt meg lehet kóstolni a kínálatból. Amúgy az éttermet nem ismerem.
4/7 anonim válasza:
Nézd meg a honlapjukat!
Miért hiszik egyesek, hogy "az internet" csak a gyk-t meg a fb-t jelenti, semmi mást?????
5/7 A kérdező kommentje:
Nem csak azok léteznek,sőt,én a honlapról tudakoltam meg sok mindent,de az emberi,személyes vélemények jobban tudják trükközni a valóságot,mint ami sokszor oda van írva. Ezért is tettem fel ide a kérdést és nem telefonáltam be nekik.
2016. okt. 1. 14:39
6/7 A kérdező kommentje:
Újra esedékes a dolog, mit gondoltok?
2018. máj. 26. 12:35
7/7 anonim válasza:
Én vacsira mennek, kb 5-6 órakor, hogy ne este egyem magam nagyon tele. Elotte napközben meg minimálisat ennek itthon, valami könnyed gyümölcsöt ilyet hogy azért ne legyek ehes. Nagyon finom ételek vannak ott szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!