Étteremben midig pálcikával eszitek a sushit?
Szégyellheted is magad, mert ezek szerint csak osztod az észt, de normális étteremben még nem jártál. A bort nyilván nem vizespohárban hozzák ki, illetve ha kapsz vizespoharat, akkor általában van benne víz is.
Jelen esetre vonatkoztatva nyilván nem tennének ki evőeszközöket, ha nem számítanának rá, hogy valaki azzal kíván enni. Ha csak a főtt ételhez tartozna, akkor elég lenne kihozni miután azt megrendelted.
Szeritem rossz emebret találtál be, mert én minden nap eszem minimum egyszer, de legtöbbször kétszer éttermben. Előre be vannak készítve az evőeszközök, ha csak levest kérsz akkor elviszik a többit. A sushit nem illik villával enni, de felőlem eheted kanállal is.
" Fontos arról is szólnunk, ha nem megy az evőpálcikával evés, inkább edd kézzel, villával nem túl illendő sushit enni."
Szerintem több országban ettem suhshit mint ahány étteremben ettél te Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!