Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mi a véleményetek a MCdonald's...

Mi a véleményetek a MCdonald's-os ételekről?

Figyelt kérdés

2016. júl. 11. 00:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
48%

Semmi baj nincs a McDonald's-os kajával, ha nem minden nap azt eszed. Gyors a kiszolgálás, sok helyen van, a legtöbb helyen éjjel is nyitva van és az árak is rendben vannak.

Utálom, amikor valaki azzal jön, hogy egészségtelen. A sok zsíros magyaros étel is ugyanolyan káros, ha minden nap azt eszed. Heti 1-2 meki belefér, ha mellette rendesen étkezel és mozogsz.

Amúgy én pont most hoztam haza mekis kaját 😂 👌👌👌

[link]

2016. júl. 11. 13:10
 12/26 A kérdező kommentje:
:D
2016. júl. 11. 13:21
 13/26 anonim ***** válasza:
52%
Nekem az íze olyan mű. Régen jobb volt, vagy lehet a nosztalgia miatt hittem hogy jobb. Amikor általánosba jártam akkor ettem ott 4-5 alkalommal egy évben. Már egy ideje nem ettem, úgyhogy valamelyik nap bementem egy burgerért, de valami borzalmas volt. Olyan mintha mindent összedaráltak volna és úgy sütötték volna meg. Inkább összedobok egy rendes hamburgert itthon, salátával, káposztával két husival, egy nagy buciban és nem olyan kicsi izébe, ami még drága is.
2016. júl. 11. 14:15
 14/26 anonim ***** válasza:
78%
Max a mc chicken az, amit megeszem ott, meg a mc caféban a kávék finomat (bár a costaban jobbak).
2016. júl. 11. 15:09
 15/26 anonim ***** válasza:
56%
Finmak de drágák. Évente 3-4x ha eszünk ott.
2016. júl. 11. 23:00
 16/26 IQNuQ válasza:
100%
#7-es: azért nem rohad el soha, mert oda van figyelve.. az uborkának pl 2 óra a lejárati ideje, 2 óra után cserélve van.. a saláta egy óra mert megpunnyad, egy óra letelte után szintén cserélve van.. (ezek onnantól, hogy ki lettek bontva illetve szedve a hűtőből)
2016. júl. 16. 11:57
 17/26 anonim ***** válasza:
17%

Annyi méreggel van tartósítva,hogy a penész sem hajlandó megtelepedni hónapokig rajta.

Az USA-ban a legolcsóbb éhség elleni szer.

2016. júl. 17. 03:11
 18/26 Relierf válasza:
38%
Csak ritkán eszem, és csak az íze miatt. Amúgy pedig nagyon egészségtelen. Ajánlom figyelmetekbe Morgan Spurlock "Super Size Me" című filmjét. Szerintem tanulságos.
2016. júl. 17. 08:55
 19/26 anonim ***** válasza:
66%

Ezek a rossz mítoszok a Mekivel kapcsolatban. Spurlock filmje is nagyon demagóg, hiszen mindegy mit eszel, az egyoldalú táplálkozás persze hogy rontja az egészségi állapotod (plusz Amerikában nagyobbak az adagok, mint itthon).

Az átlag magyar pedig még egészségtelenebbül táplálkozik, mintha a Mekiben lenne. Szóval nem egészséges, de ez relatív.

2016. júl. 17. 10:23
 20/26 anonim ***** válasza:
52%
Szeretem de sajnos mi nem nyugaton élünk.Magyarországon rohaddrága afizetésekhez képest az ilyesmi.Itt luxusnak számit mint a afrikaiaknak a ennivaló.Ilyen szempontból orbánisztán szép lassan kezd felzárkózni afrkiáho hisz itt is mamár a napi 1-2-3 szori evés kezd luxusnak számitani.
2016. júl. 17. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!