3/26 anonim válasza:
Én csak sima hambit szoktam venni a párzsázas menüben, szerintem rendben van ennyiért.
5/26 anonim válasza:
Finom, de kicsi és nagyon drága! Éhesen egy vagyont ott hagynék!
6/26 anonim válasza:
Nagyon finomak, de ételnek nem nevezném.
Csak az ízéért szoktam betérni évente 1-2 alkalommal. De tápláléknak erős túlzás nevezni.
7/26 acelsziv válasza:
Értéktelen szemét tele zsírral és sóval valamint tartósítószerrel. Nem véletlenül nem rohad el soha.
8/26 anonim válasza:
Nagyon szeretem, finomak a kajáik. Sokszor eszek ott. :)
9/26 anonim válasza:
Elmúltam 30, de én még egyszer sem ettem McDonald's-ban sem Burker King-ben, sem KFC-ben, és nem is hiányzik.
10/26 Noblesse Oblige válasza:
Csak a sültkrumpliját és a McCafé részlegét szeretem.
De mindkettő nagyon drága. A McCafé gyakorlatilag árban ugyanott van, mint a város legpatinásabb kávézója és ott asztalhoz hoznak neked mindent. Tehát nem éri meg még kávézni sem.
A kajáit viszont nem szeretem. Sem minőségben, sem mennyiségben. A hambi bucija nekem mindig a szájpadlásomra tapadt, a lapkasajt meg soha nem is tartozott nálam a sajt kategóriába.
Szóval ha hambizni akarok, akkor ugyanannyiért sokkal finomabb és jobb (kiadósabb) hambikat is lehet az utcán kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!