Nagyon nem vagyok megelégedve a mcdonalds-al, ti mit gondoltok?
Szerintem ez étteremtől függ.
Én nagyon ritkán járok gyorsétterembe, de akkor mindig Mekibe. Más nem nagyon ízlik. Mondjuk Mekiben is csak néhány dolgot szeretek. Szóval nem vagyok rákattanva ezekre a gyors kajákra. De amit szeretek, azzal elégedett szoktam lenni. És velem kedvesek is szoktak lenni.
Alap hogy a tömegeket kiszolgáló gyorséttermek tömegárut adnak, ami messze van a minősègtől. A KFC-s csirke lehet hogy hús, de az is ketrecben, futószallagon nevelt szteroidos csirke, mivel a leggyorsabban kell a tányéRon landolnia.
Ha burger akkor már 100x inkább egy kézműves burgerező. Ők inkább adnak minőséget.
". A marhahúsos meg tényleg jobb egy rendes burgeresnél"
Hát miközben ettem a bigmacamet az járt a fejembe, hogy te jó ég ez ugyanolyan undorító hús mint amit a lildl-s hambikba raknak csak vékonyabb. Hangoztatják hogy 100 marha!! Ez egy hazugság. Még ha igaz is akkor sem marhahús, hanem marha maradványok!! Köröm, bőr, csont...
Ja, köröm meg csont burger.
Nem vagy túl értelmes, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!