Budapesten merre vannak utcára kiülős helyek?
Figyelt kérdés
Falusi gyerekek felszabadulnak pestre és azt se tudják hol vannak rész következik. Szóval úgy esett hogy a fővárosban kell töltenünk ezt az estét, és mivel pénzügyileg olyan magaslatokra törtünk hogy örülünk ha boltban tudunk venni pár üveg bort fejenkent. Szóval tudnátok ajánlani valami jóféle kiülős utcai helyet, ami viszonylag csendes, nem zargatnak minket, es nem kell érte felmászni érte a Gellért hegyre?2016. jún. 7. 11:49
12/17 A kérdező kommentje:
10. válasz:
Akkor tűnj a kérdésem alól.
És én szerintem a normáknak megfelelő módon kulturáltan tettem fel a kérdéseimet, amire Te arrogánsan válaszoltál. Innentől kezdve azt hiszem hagyjuk békén egymást és ne itt szájkaratézzunk.
2016. jún. 7. 14:14
13/17 anonim válasza:
Március 15. tér, Erzsébet tér, Duna-part, Margitsziget, stb.
14/17 anonim válasza:
Ja mondjuk ezek közül a Margitsziget csendes.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az este megmentve!
2016. jún. 7. 17:09
17/17 anonim válasza:
Kimentek a Városligetbe ahova a Kertem söröző költözött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!