Budapesten merre vannak utcára kiülős helyek?
Ezen kívül mit fejtsek még ki?
Budapesten akàrhol ahol kibonthatjuk az italunk elfogyasztasra és le tudjuk tenni a seggünket a földre/kőre/padra valahova. Ezenkívül hol töltjük az estét? Hát ugyanott.
Ui.:köszönöm, de nem stílusirányzat vagy szövegszerkesztési tanácsadást kértem. Véleménye ezek kritizálása nélkül is kifejthető lett volna.
Feltétlenül muszáj beb#szva óbégatni az utcán?
Akkor maradjatok inkább vidéken, Budapesten ugyanis tilos az utcán alkoholt fogyasztani.
Ja, akkor bárhol jó? Szóval Ti elmentek az egyik óbudai amfiteátrumhoz még akkor is, ha Kőbányánán szálltok meg?
Olyat helyet szeretbél, ahová nem kell sokat menni, de azért nem vagy hajlandó leírbi, egyébként merre szálltok meg.
Jaj, bocsánat, hogy tanácsot akartam adni. Azt hittem, tényleg kíváncsi vagy, de ezek szerint sorszámot kellett volna húznom.
Én meg arra nem vagyok kíváncsi, ha történetesen Te fennhéjazást akarsz látni a válaszomban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!