Langosos bufekocsit kellene elnevezni! De hogy? Valami vicces de rovid kellene! Valakinek otlete?
Minek kellene vicces?!?!? ÉN minden olyan helyet elkerülök, ami eröltetetten "humoros" névre hallgat, mert nem lehet semmi értelmeset sem elvárni az iylenektöl.
Írs ki rá, hogy friss, forró, ropogós lángos - akkor sokkal többen mennek oda, mintha valami idétlenség áll a kocsira írva.
Ha lángost akarnék enni, akkor olyan helyen ennék szívesen, ami egy egyszerű Lángosos! Nem kell semmi hülye név. Lángos! Lángosos! Ilyesmi.
Egyszer ettem volna lángost, tök sok helyen ki volt írva, de nem volt!!!
Szóval a lényeg a lángos, nem kell semmi vicces név. Enni mennek oda, nem poénkodni.
Én sem szeretem az idétlen neveket. Amit az első írt viszont, hogy friss, forró, ropogós lángos, na attól mindjárt megéheztem :)
Szerintem ha image-el akartok vendégeket csalogatni, akkor ez a fontos:
- egységes, kultúrált megjelenés: pl. adott a kocsi színe, designja, rajta a név - ugyanilyen kötényben, sapkában legyen a személyzet pl.
- tiszta, rendezett környezet
- barátságos eladók
- ízléses dekor a kirakatba pl. akár fűszernövények, amiből ízlés szerint lehet szórni is a lángosra (metélőhagyma?)
Úgy ránézésre szerintem ezek olyasmik, amik vevőcsalogatóak.
Név tekintetében pedig egy xy lángosozója/lángosa sokkal jobb, normálisabb benyomást kelt mint pl. (és ezek létező nevek) hamikázó vagy lángos land...
Nekem sem szimpatikusak a vicceskedő, de általában inkább bénára sikerült nevek.
Inkább a dizájn fontos, hogy igényesen, stílusosan nézzen ki a büfé, ne legyen kopott, koszos.
Minél több gusztusos fotó a lángosokról, színes feliratok, és könnyen olvasható árak. Ja és persze a lehető legtöbb fajta lángos, jól elkészítve, nem horror áron.
Ha ezek megvannak, akkor bőven elég, ha annyi van kiírva, hogy "Lángos", "Lángosozó", stb... de ha nagyon ragaszkodsz egyedi névhez, akkor hozzátehetsz valami nevet, például ami kapcsolódik a helyhez, ahol lesz a büfé. Vagy ha fesztiválokra jártok ki, akkor valami azzal kapcsolatos. Ott mondjuk pláne mindegy, mi a nevetek, tuti lesz forgalom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!