Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » 7500 forintért drága egy...

7500 forintért drága egy ilyen torta?

Figyelt kérdés
12 szeletes, marcipánnal burkolt, cukormentes, színes, díszített gyerek torta, karamell krémmel.

2016. ápr. 14. 18:06
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Nem mert egyéni kézműves termék . A m vackok fele harmad ennyiből kijönnek de azok olyanok is .
2016. ápr. 14. 18:11
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Nem feltétlenül, de ennyi pénzből otthon is lehet sütni több tortát, persze az lehet, hogy nem lesz olyan szép díszes.
2016. ápr. 14. 18:13
 3/9 anonim ***** válasza:
22%

Hát persze, hogy drága . A tescoban is szinte már minden tortán ott a felírat, címke, hogy kézműves .

Jó múltkorjában betévedtem egy cukiba, 30-50 ezerért kínálgatott tortákat a kiszolgáló (egyszerű, névnapos, születésnapos). Felhoztam példának a tescot, akkora volt a felháborodása, hogy lecsórozott boldog boldogtalant aki nem képes megfizetni az ő tortájaikat . Hát nem is, akkor sem fizetnék érte ennyit ha megtehetném .

2016. ápr. 14. 18:39
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

Nem drága, ha tudod, hogy a hely ahonnan veszed finom süteményt csinál.

Az árán az is sokat dob, hogy cukormentes. A cukor helyett evidens hogy valamilyen édesítőt fognak használni, ami eleve drágább, mint a cukor. A marcipán bevonat sem egy olcsó dolog.

Ami érdekes, hogy a karamell krémet hogy fogják elkészíteni cukormentesen. Mivel a karamell eleve cukorból készül.

De a lényeg a lényeg összességében nem mondanám drágának.

2016. ápr. 14. 18:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A burkolt/figurás stb torták kb kétszer annyiba kerülnek mint a sima torta, ez reális ár. És mivel cukormentes, még olcsónak is mondható. Persze ha nem finom, akkor nem ér ennyit.
2016. ápr. 14. 20:44
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

Hogy az 50 ezres torta mit tud, azt nem tudom, de az biztos, hogy a tescós az ehetetlen határvonalát súrolja. Irtó gagyi és rossz.

A 7500 Ft teljesen reális ár.

2016. ápr. 14. 20:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Enyiböl te is megcsinálod szerintem . viszont kb reális ár .
2016. ápr. 15. 05:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Reális ár, de engem is érdekelne, hogy hogy lesz cukormentes marcipán bevonat és karamell krém :D
2016. ápr. 15. 13:54
 9/9 anonim ***** válasza:
45%
Én a piacon 130 forintért tökéletes marcipán szeletet vettem. :) mennyit lehetne venni 7500-ból. Igaz nem díszes,de finomnak finom.
2016. ápr. 27. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!