7500 forintért drága egy ilyen torta?
Hát persze, hogy drága . A tescoban is szinte már minden tortán ott a felírat, címke, hogy kézműves .
Jó múltkorjában betévedtem egy cukiba, 30-50 ezerért kínálgatott tortákat a kiszolgáló (egyszerű, névnapos, születésnapos). Felhoztam példának a tescot, akkora volt a felháborodása, hogy lecsórozott boldog boldogtalant aki nem képes megfizetni az ő tortájaikat . Hát nem is, akkor sem fizetnék érte ennyit ha megtehetném .
Nem drága, ha tudod, hogy a hely ahonnan veszed finom süteményt csinál.
Az árán az is sokat dob, hogy cukormentes. A cukor helyett evidens hogy valamilyen édesítőt fognak használni, ami eleve drágább, mint a cukor. A marcipán bevonat sem egy olcsó dolog.
Ami érdekes, hogy a karamell krémet hogy fogják elkészíteni cukormentesen. Mivel a karamell eleve cukorból készül.
De a lényeg a lényeg összességében nem mondanám drágának.
Hogy az 50 ezres torta mit tud, azt nem tudom, de az biztos, hogy a tescós az ehetetlen határvonalát súrolja. Irtó gagyi és rossz.
A 7500 Ft teljesen reális ár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!