1560 Ft sok egy 32 cm-es pizzárt? (vidék)
Figyelt kérdés
Akarnék adni a futárnak borravalót, de nekem soknak tűnik a pizza ára, mintha bele lenne kalkulálva a futár borravalója is. Ha borravalót is addok akkor kijön 1800 Ft-ra egy 32 cm pizza#pizza #borravaló vidék
2016. márc. 13. 19:44
1/10 anonim válasza:
Nem drága, inkább azt mondanám a kategóriájában a max áron megy. (Itt Pesten is ilyen áron mozog a 32cm-es, 1500-ért rendeltem nemrég magyarost.) Persze attól függ mi a feltét.
2/10 anonim válasza:
Megyeszékhelyen lakom, több helyről szoktam rendelni, de általában 1260 a 32-es. Közel 1600-ért biztosan nem rendelnék. :)
3/10 anonim válasza:
Azért az nem elhanyagolható hogy milyen és mennyi feltét van rajta
4/10 anonim válasza:
Felénk szintén vidéken a 36 centis 1300. Szerintem kicsit sok érte.
5/10 anonim válasza:
Ennyi pénzért már egy egész grill csirkét is kapsz lesütve + egy 2,5 literes colát is vehetsz mellé ezen az áron . xd Én pizzát szeletben szoktam venni, pékségekben pl .. pár száz forintért .
6/10 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ, pl. hogy mennyit keresel meg óránként vagy hogy a pizza kézzel készített-e, stb.
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Szerintem drága, én 1200 körül szoktam max és ebben tenger gyümölcseis is bele szokott férni.
9/10 anonim válasza:
én 1650-ért szoktam rendelni a 15. kerületben
rendes pizza, rendes alapanyagokból, szerintem megéri
vidéken valóban soknak tűnik az 1560
10/10 anonim válasza:
Sima hawaii felénk 1100-1200 ft körül van (kukorica, ananász, sonka, trapista (32 cm). De persze lehet kapni olyat 32 cm s pizzát is ami 1560 ft.
Az aluljárós pizzákra gondolsz? :D. Mert úgy rémlik azoknak ennyi az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!