Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Budapesten lenne igény egy...

Budapesten lenne igény egy ilyen take away tipusú kávézóra?

Figyelt kérdés

[link]

Helyszínen is el hetne fogyasztani de elvitelre készítik a kávékat és meleg/hideg italokat.

2016. márc. 9. 00:19
 1/8 A kérdező kommentje:
el lehetne *
2016. márc. 9. 00:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdést hiszen sok ilyen kávézó van, ahol elvitelre is vihetsz és ott is fogyaszthatsz:Cafe Frei is ilyen. Vannak kisebb kávézók is, és rengeteg olyan ami azért Coffee to go, mert elvitelre is adnak kávét.
2016. márc. 9. 00:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát van már pár ezer ilyen.
2016. márc. 9. 07:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok ilyen van, Costa, Starbucks. Megmondom őszintén, ha már 400-500 forintot van pofájuk elkérni egy espresszóért, akkor én elvárnám, hogy Mancika hozza ki az asztalomhoz, ne nekem kelljen tálcán odavinni. De mindegyik tele van, szóval van igény ilyesmire, csak legyen jó a kávé meg a sütemény.
2016. márc. 9. 08:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyi van, mint a szemét.
2016. márc. 9. 09:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyi van már, hogy többre nem hiszem, hogy lenne igény.
2016. márc. 9. 09:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
nyitott kapukat döngetsz
2016. márc. 9. 10:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
ugyan nem ismerem Budapestet,de az èn 14ezer fős városomban kèt ilyen hely is van. szóval feltètelezem Pesten kb minden sarkon van ilyen.:)
2016. márc. 9. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!