Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Számotokra milyen egy jó...

Kellar J. kérdése:

Számotokra milyen egy jó gyorsétterem?

Figyelt kérdés
És itt nem a Mekire, Burger Kingre, KFCre és a többire gondolok, hanem a saját véleményetek érdekel. Miket látnátok szívesdn az étlapon, milyen italokat...stb?
2016. febr. 21. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szolnokon volt régen egy hamburgeres. Isteni finom hambit csináltak. Volt egy hűtőpult és egy csomó minden volt bele pakolva. Felvágottak, sajtok, zöldségek.... stb. Fel voltak árazva és azt lehetett kérni amit szeretett volna az ember. Nekem ez nagyon bejött. Imádtam :D
2016. febr. 21. 17:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Önkiszolgálóra gondolsz, vagy hamburgeres/pizzás/gyrosos helyre?
2016. febr. 21. 19:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Hamburgeres/pizzás/gyrosos
2016. febr. 21. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy kinai gyorsétteremnél nincs jobb bár azokból is van sajnos rosszab de ki lehet fogni nagyon jó kínai gyorsétteremet.

Eddig örsön a sugárral szemben ettem a legjobb gyrost, az Andrássy úton pedig a legrosszabat.

2016. febr. 22. 20:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Az a legfontosabb, hogy legyen egészséges az étel, amit adnak, és tiszta a konyha. Egészséges alatt azt értem, hogy legyen minden friss, természetes, ne műkaják, zsírban tocsogó zöldségek meg agyoncukrozott édességek, hanem tényleg minőségi alapanyagokból valami rendes finom étel.

Konkrét ételeket annyira nm tudnék mondani, de nyitott vagyok más kultúrák konyhájára, és a hamburger, a kebab meg a kínai már eléggé uncsi. Például van egy orosz, meg van kárpátaljai gyorsétterem is Bp-en. De kifejezetten örülnék lengyelnek, finnek, portugálnak, akárminek. Ha tud valami újat mutatni, ami autentikus, akkor jó úton jár.

Amúgy én Burger Kingbe, KFC-be, Subwaybe meg hasonló helyekre egyáltalán nem is megyek. Nem képmutatásból vagy flancolásból, egyszerűen nincs mit enni ott.

2016. febr. 22. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!