Mennyibe kerül a McDonald's-ban a Dupla sajtos toast, a Tojásos mcmuffin és a Mcburi?
Valaki volt olyan drága és lefotózta már agy másik ilyen kérdéshez:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__vendeglatas-ett..
De jó, köszönöm neked!
És neki is. :)
"de nincsenek árak."
Ez tény - és egyben aljasság is.
Sem a meki, sem b.k. nem ír árakat a honlapján.
Egyedül a KFC. van annyira "tökös", hogy ezt megteszi.
De ettől függetlenül: miért érdekel ez téged?
Ha van a közeledben Meki, akkor bemész, látod az árat és vagy veszel vagy nem.
Ha nincs a közeledben, akkor esetleg az ártól függően utaznál esetleg egy órát ezekért?
Soha sem értettem ezeket a kérdéseket... :-(
Még sohasem vettem ilyeneket, ezért kíváncsi voltam, hogy mégis milyen áron adják őket.
Nem rendelkezem még önálló keresettel, így próbálom normálisan beosztani a kapott pénzt, és elkezdtem azon gondolkozni, hogy érdemes-e oda betérnem ezért, vagy sem. Csak ennyi az egész.
" és elkezdtem azon gondolkozni, hogy érdemes-e oda betérnem ezért, vagy sem. Csak ennyi az egész."
Oké, ezt értem, de a kérdés továbbra is áll: van hova "betérned" a közelben? Ha igen, akkor bemész és megnézed.
Nincs. Akkor képes lennél ezekért a műanyag kajákért utazni,
Igen, van hova bemennem, de ha horror áron adták volna (amit előre nem tudhattam, ha nem árulja el senki), akkor nem teszek miatta felesleges kerülőt.
Ezekért a "műanyag kajákért" nem lennék képes km-eket megtenni. Szerintem egyébként nem bűn ilyeneket enni párszor az életben. Nem kell függőnek lenni miatta, ennyi a titka.
Értem.
Egyébként senki sem mondta ( én legalábbis biztos nem!), hogy bűn lenne néha ilyeneket enni. Egyszerűen szerintem nem érik meg az árukat. Azért a pénzért sokkal finomabb és egészségesebb ételeket is tudnál venni.
Azért nézd meg a honlapjukon a termékeik kalória/ tápanyag értékeit is!
De bevallom, én is eszek évente 1 - 2 alkalommal ott reggelit. De akkor a napi étkezésem további részét ahhoz igazítom.
Nem ekézni akartalak, csak nem értettem a kérdésed logikáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!