De szerintem a KFC röhejesen drága,1000 forint egy B-smart menü és a fél fogamra sem elég,pedig én pici,vékony lány vagyok:D
2016. jan. 7. 20:12
2/17 anonim válasza:
longert szoktam enni, 4-t benyomok aztán elvagyok és alig több ezernél
a legtöbb amit megbírtam belőle enni az 6 volt.
2016. jan. 7. 20:15
3/17 anonim válasza:
Első de ari.. :D
2016. jan. 7. 20:20
4/17 anonim válasza:
A Qurrito menü a legjobb. Laktató finom és 1990 mani.
2016. jan. 7. 20:20
5/17 anonim válasza:
én ritkán szoktam enni a kfc-ben mert sztem elég rossz minőségű (sokszor kaptam félig nyers húst, még a meki is jobb ennél a szutyoknál), de ezeket szoktam venni:
qurrito menü extra sajttal és baconnel + b-smart itwist-tel + 4 strips
2016. jan. 7. 20:32
6/17 anonim válasza:
Itt 2500 a 11/11-es kosár, szóval azt.
2016. jan. 7. 20:49
7/17 anonim válasza:
Nekem a csirkeszárny éri meg, kerüljön bármennyibe, mert otthon nem fogom azokat a pici darabkákat 2 órán át panírozgatni, hogy aztán 10 perc alatt befaljuk. Meg imádom azt a ropogós panírt, nem tudom mit tesznek bele, de azt otthon nem tudom előállítani, pedig olvastam és próbáltam már "tutibiztos, 11 fűszeres, titkos KFC-s" panírozási módokat, de egyik sem olyan... szóval én szárnyakat szoktam vinni zsákszámra :D
2016. jan. 7. 20:58
8/17 anonim válasza:
Hat multkor elmentem oda enni es olyan pici volt az a "longer" mint egy csomag gyori edes joreggelt :D Raadasul ugy nezett ki mintha ilyen elorecsomagolt muanyagszeru valami lenne :/ azota nem teszem be oda a labam, ha jo ar-ertek aranyt akarsz akkor ne KFC-t valaszd :)
2016. jan. 7. 21:31
9/17 anonim válasza:
Ja bocsi nem olvastam el figyelmesen :D talan a longer eri meg tenyleg a legjobban.
2016. jan. 7. 21:32
10/17 anonim válasza:
Kövezzetek meg, én a B-smart menüjüket szoktam enni. Arra, amire nekem kell pont jó: ízletes és nem döglök éhen hazáig. (Ha konkrétan jól is akarok lakni, 100 méterre van egy burritós.)
Ha buliba kellene valami KFC-s kaját vinni, valószínűleg valamelyik kosárt venném meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!