Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Veletek volt már olyan hogy...

Veletek volt már olyan hogy rosszul adott vissza a futár és későn kapcsoltatok? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés
Én most jártam így először, pedig nagyon sokszor rendelek, nagyjából átszámolom mennyinek kéne visszajönni (10-20 forinton nem veszek össze, észre se veszem), soha nincs is probléma ebből borravalót is adok. Ma jött egy elég gyanús futár egy pizzával, kérdezte mennyiből adjon mondom legyen 300 a borravaló és számolja ki mennyit adjon vissza mert én nem tudok számolni (utólag belegondolva lehet hogy ezt nem kellet volna mondani :D ) 200 helyett 100-at adott így 400 lett a borravaló ezt már akkor láttam, utána meg mondta hogy és akkor 8000 erre adott 6-ot. (10-sel fizettem) Nem mertem szólni, gondoltam lehet hogy elszámoltam valamit, gyorsan bementem elővettem egy számológépet és tényleg 2000-rel kevesebbet adott, aztán kimentem megnézni nem esett e le, de nem. Felhívtam kb 2 perccel azután hogy elment és mondta hogy hát ő 8-at adott, mondtam hogy hát nem. Visszajött és simán kifizette. Barátom szerint nagy mázlim volt mert 100-ból 1 ha visszajött volna, meg amúgy is hogy bizonyítom. De mégis visszajött tehát akkor ő pontosan tudta hogy 2000-et lenyúlt nem? Valakivel történt hasonló? És mondjuk úgy hogy nem ment vissza ?
2015. nov. 15. 19:13
 1/1 anonim válasza:
100%
Velünk régen történt az, hogy rendeltünk 2 pizzát, aminek az ára 2-2500 ft. lehetett. (nemtudom pontosan már régen volt) És adtunk neki egy 5000-est. Kikapta a kezünkből, és azzal a lendülettel szállt vissza a kis autójába, hogy lelépjen. persze a végén megoldottuk a dolgot, hogy rendesen adjon már vissza abból a kétszeres árból, de azóta nagyon vigyázunk a futárokkal. És ezt neked is,tudom tanácsolni, hogy mindig alaposan ellenőrizzétek le az összegeket. Ja és írtad, hogy nem mertél szólni. hát legközelebb nagyon is hogy merj szólni, mert egyenlőre te vagy a fizető vendég. ügyesen legközelebb! ;)
2015. dec. 7. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!