Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Cukrászok! Cukrászdában kész...

Cukrászok! Cukrászdában kész fondantot használtok, vagy olyat, amit ti készítetek?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy a cukrászdákban, ahol lehet rendelni alkalmi, díszített, fondanttal bevont tortákat, milyen fondanttal dolgoznak? Készen szerzik be a cukrászműhelyek a kért színű fondantot és azt borítják a tortára, vagy mindig rendelnek fehéret és a cukrászdában csak ételfestékkel színezik az adott színre, vagy az egészet helyben készítik? Ha az utolsó opció, akkor milyen technikával csinálják? Porcukros, pillecukros, esetleg valamilyen más eljárással?

Remélem érthetően írtam le, és előre is köszönöm a válaszokat.



2015. nov. 6. 20:54
 1/2 gömbicica ***** válasza:
54%

a fondant az az, amibe mondjuk a mignont áthuzzák, vagy a habkupot.

a disztortákra nem azt teszik.

Az a cukor massza. cukrász nagykereskedésekben lehet kapni.

ott t árusitanak szinezettet is.


[link]

[link]

2015. nov. 6. 21:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ!:)
2015. nov. 6. 21:09

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!