Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Az Örs környékén hol lehetne...

Az Örs környékén hol lehetne normálisan enni?

Figyelt kérdés

errefelé lakom és sokszor se időm, se energiám nincs főzni. szívesen ennék valahol, ami nem igénytelen, unalmas, de nem is drága és puccos.

vázolom, mik a lehetőségek:

- ikea: egyszer-egyszer jó, de nem szeretnék 1 órás kitérőt tenni egy szimpla kajálás kedvéért. plusz egy idő után megunja az ember, mert mindig hasonló jellegű ételek vannak.

- mcdonald's, burger king, kfc az árkádban: ezeket ugye nem kell kommentálnom.. ha nagyon nincs más, kfc-ben egyszer-egyszer valami belefér, de nem rajongok érte.

- árkád guru: régebben szerettem, de nagyon meg lehet unni. annyira nem is jó, a salátáik meg pl. indokolatlanul drágák. szóval ez is kilőve.

- akkor vannak még az árkádban lent ilyen különböző kínai, török, olasz, kaják, ebből csak az olaszt eszem meg, de ott is elég kevés dolgot, plusz ugye azt is hamar megunja az ember. főzelékfalóban nem eszem.

- nordsee: egyszer-egyszer ez is belefér még, de egyrészt nem túl olcsó, másrészt meg kicsi a forgalom és a szendvicseknél pl. mindig olyan érzésem van, hogy nagyon régóta ott állnak. nem is vagyok nagy halas.

- aranycipó: ez tök jó lehetne, ha nem ragadtak volna le full unalmas koncepcióknál. sajnos eleve csak 1-2 félét tudok ott venni, mert mindegyik szendvicsbe tettek valami undorító dolgot, amit utálok.

- akkor az árkád emeletén van még egy tök jó olasz étterem, de az nem az a hely, ahová csak úgy beülök egyedül bekapni valamit. plusz nem is olcsó.

- sugárban van még egy-két próbálkozás, de azok már ránézésre sem túl bizalomgerjesztőek, egyszer a kínait kipróbáltam, bár ne tettem volna..

és ennyi. tud esetleg valaki más helyet, amiről nincs tudomásom? miért ilyen szegényes a felhozatal itt, amikor tök forgalmas rész? olyasmi kajálókra gondolok, mint pl. bors, rapaz, arriba..

2015. nov. 5. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Főzelékfaló? Jól főznek, és nem is olyan horror áron.
2015. nov. 5. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát a fentieknél az arriba sem jobb, köze nincs a normális mexikói kajához, ehetetlenül szar. Mért nem jó a főzelékfaló? III. osztályú étkezdéknél mégis mit vársz? Olcsó, meg finom is legyen, meg közel is legyen. Ennél valóban jobb egy zöldségekkel teli, otthoni nyers kaja is jobb, azt nem kell főzni, nem időigényes és még egészségesebb is.
2015. nov. 5. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
Felsoroltál 15 lehetőséget, ezek közül neked egyik sem jó, oké, de ezek után azt kérdezni, hogy miért ilyen szegényes a felhozatal, háááát... Szerintem ha 30 kajálda lenne, akkor sem tudnál hol enni.
2015. nov. 5. 23:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Én a Pirog-Da bisztrót tudom ajánlani, az Árkádtól 5 perc séta. [link]

Mi nem nagyon eszünk gyorskajákat, de az itteni kínálatot szeretjük :).

2015. nov. 6. 09:20
 5/6 anonim ***** válasza:
2015. nov. 6. 09:22
 6/6 anonim ***** válasza:

A Lajos király étteremben.

Kissé messzebb a Csalogatóban.

2015. nov. 8. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!