Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Visszatérő gombás fertőzésem...

Visszatérő gombás fertőzésem van! Tudtok vki olyan nőgyógyászt (magánorvost) aki végre normálisan kikezelne? Úriban lakom, itt a környéken vagy Pesten is jó!

Figyelt kérdés
A lényeg,hogy visszatérő gombás fertőzésem van!23éves vagyok,lassan (jövőre)babát is szeretnénk...de attól tartok,hogy a rengeteg gyulladás illetve gombás fertőzés miatt meddővé váltam!kb.1,5hónapja voltam rákszűrésen,hüvelykenet stb...az eredmény teljesen tökéletes lett!Rendszeresen fáj a hasam,ezt közöltem az orvossal,de mivel minden rendben volt,mondta,hogy van vmi hormon,ami nálam kicsit túlműködik,erre jó lenne a fogamzásgátló(mivel nem szedek),nem is szeretnék illetve ha nagyon muszáj,akkor igen!Tehát az eredmények jók lettek!Ezzel szemben pár napja megint vmi gombás fertőzésem van,megint ég,viszket,folyik stb!Kezdem már nagyon unni,hogy 2havonta vagy gyulladás agy gomba!A párom a legtisztább partner a világon,soha nem volt vele gond,mindig csak velem!Valaki mondjon vmi jó praktikát,amivel ezt elfelejthetném,vagy egy jó magán nőgyógyászt,aki teljeskörűen minden apró kis részletet megvizsgál és kikezel ebből,mert nagyon kellemetlen!!Egyébként mensi előtt állok,ilyenkor meg mindig viszketni szoktam,de most ez gomba...már volt ilyenem!Nagyon el vagyok kesredve,segítsetek!Köszönöm!A párom bíztat,hogy semmi gond,de ez már akkor is több a soknál!
2010. nov. 30. 08:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hülyeség, de rólad eszembe jutott egy ismerősöm. Ő is évekig szenvedett ilyenekkel. Mígnem megtalálták, hogy candida okozza. Diétáznia kellett, meg ilyenek. Persze ha erre teszteltek már és negatív akkor nincs ötletem.
2010. nov. 30. 08:34
 2/20 A kérdező kommentje:
Igen,erről már hallottam,de ha vki tudna egy tényleg jó nőgyógyászt,azt megköszönném,köszi a választ!
2010. nov. 30. 08:36
 3/20 A kérdező kommentje:
Egyébként nem teszteltek még erre!
2010. nov. 30. 08:37
 4/20 anonim ***** válasza:

én is a candidára gondoltam. bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de nem feltétlenül attól függ, hogy jó-e a doki vagy sem. lehet azok is mind jók akikkel eddig találkoztál és kezeltek, de ha az eredeti ok nincs tisztázva akkor lehet bármilyen csodadoki is, vissza fog térni a gombád. nem csak nőgyógyászati dolgok befolyásolják, hanem étkezés stb.

amúgy a sote II klinikán szinte mind jó doki. a honlapon ott van a fényképük elérhetőséggel.

2010. nov. 30. 08:46
 5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Igen,de egyik orvos sem végezte el a candida tesztet vagy vizsgálatot,tehát megpróbálom ezt a sote II dolgot!
2010. nov. 30. 08:49
 6/20 A kérdező kommentje:
Még annyit szeretnék kérdezni,hogy időpontot kell kérni mindenképp,ugye??és a másik,hogy nekem vidéken van (pásztón)a bejelentett lakcímem,ettől függetlenül ellátnak érvényes TB kártyával?
2010. nov. 30. 09:07
 7/20 anonim ***** válasza:
igen időpontot kell kérni. én is vidéki vagyok, de Pesten járok sztk-s rendelésre, TB-re ellátnak, ez nem gond.
2010. nov. 30. 09:49
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget!A hét folyamán felkeresek ott egy orvost!
2010. nov. 30. 09:59
 9/20 anonim ***** válasza:

Dr. Hamvas Ferenc. Orvostudakozo.hu-n megtalálod, hogy hol dolgozik. Nekem a válaszai alapján szimpatikus, korrekt embernek tűnik. Biztos nem olcsó, de szerintem egy próbát megér. Ha nem lenne olyan messze Bp, biztos, hogy hozzá mennék el.

Ha ezen az oldalon rákeresel, itt is csak jókat írnak róla.

2010. nov. 30. 11:10
 10/20 anonim ***** válasza:
Szia. Ne haragudj, de az hogy a párod higénikus, és tiszta a világon semmit nem jelent. Nagyon sok olyan fertőzés, gomba vírus van ami férfiaknál az ég világon semmi tünetet nem okoz. Ha nem kezelik, gyógyszerrel, állandóan visszakapod. Nálam is volt ez probléma, annyi volt, hogy férjemnek is be kellett szedni pár bogyót. Ami még segített, hogy neomagnolos vízzel szeretkezés előtt le kellett mosni a párom. Rögtön hancura után menni pisilni, és tejsavval irigálni. Én ajánlom nekd, lehet kapni a gyógyszertárban kis barna üvegben tejsavat 2-300 ft. Egy kis kupakkal kell rakni az irrigálóba a többi langyos víz. Illetve erősíteni az immunrendszert ehinencia cseppel. De a leírtak alapján kell kezelni a párod.
2010. dec. 1. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!