Visszatérő gombás fertőzésem van! Tudtok vki olyan nőgyógyászt (magánorvost) aki végre normálisan kikezelne? Úriban lakom, itt a környéken vagy Pesten is jó!
Figyelt kérdés
A lényeg,hogy visszatérő gombás fertőzésem van!23éves vagyok,lassan (jövőre)babát is szeretnénk...de attól tartok,hogy a rengeteg gyulladás illetve gombás fertőzés miatt meddővé váltam!kb.1,5hónapja voltam rákszűrésen,hüvelykenet stb...az eredmény teljesen tökéletes lett!Rendszeresen fáj a hasam,ezt közöltem az orvossal,de mivel minden rendben volt,mondta,hogy van vmi hormon,ami nálam kicsit túlműködik,erre jó lenne a fogamzásgátló(mivel nem szedek),nem is szeretnék illetve ha nagyon muszáj,akkor igen!Tehát az eredmények jók lettek!Ezzel szemben pár napja megint vmi gombás fertőzésem van,megint ég,viszket,folyik stb!Kezdem már nagyon unni,hogy 2havonta vagy gyulladás agy gomba!A párom a legtisztább partner a világon,soha nem volt vele gond,mindig csak velem!Valaki mondjon vmi jó praktikát,amivel ezt elfelejthetném,vagy egy jó magán nőgyógyászt,aki teljeskörűen minden apró kis részletet megvizsgál és kikezel ebből,mert nagyon kellemetlen!!Egyébként mensi előtt állok,ilyenkor meg mindig viszketni szoktam,de most ez gomba...már volt ilyenem!Nagyon el vagyok kesredve,segítsetek!Köszönöm!A párom bíztat,hogy semmi gond,de ez már akkor is több a soknál!2010. nov. 30. 08:19
11/20 anonim válasza:
ha van vmi fejlemeny az ugyedben, engem feltetlenul erdekelne. ugyanezzel a problemaval kuzdom, csak nekem meg felfazas is jon hozza 2-3szor evente. a gomba meg surubben. hetfon megyek vissza a vizelettenyesztes eredmenyeert, de nagyot csalodtam, amikor kertem a candida kivizsgalasat, h hatha az okozza, es visszakerdezett, h minek, es mi van, ha nem az??? erre en visszakerdeztem, h es mi van, ha igen, nem kene megkeresni az okat,es nem csak a tunetet szuneltetni allandoan??? uh hetfon remelem tobbet tutok majd.
12/20 A kérdező kommentje:
Egyszerűen az agyamra megy már ez az egész!Tegnap megint elkezdtem viszketni stb,a folyásom bő...de semmi szaga,színe fehér!Még nem kértem időpontot a sote II-re,ha betelefonálok,adnak időpontot,ugye???Már el vagyok keseredve...1év alatt kb ez a hetedik nyolcadik gombám,és egyszerűen nincs olyan orvos,aki kikezelne!!!Segítségeteket kérném!!
2010. dec. 27. 18:52
13/20 anonim válasza:
Amit azonnal megtehettek orvos nélkül is magatokért az az hogy a cukrot kivonjátok az étkezésetekből, ugyanis a tetü gomba azon él, mégpedig akár a belekben, a gyomorban, onnan pedig szépen a hüvelyben ver tanyát. Beleértve persze az alkoholt és bármit ami cukros. Ha nincs mit zabálnia eltakarodik. Emellett a jó bacikat a hüvelyben szaporítani kell mert ölik a gombát - erre vannak készítmények. Mindezeket előzze meg az orvos által felírt gomba ellenes gyógyszer MINDKÉT FÉL RÉSZÉRE (a reklám Canesten és társai nagyon gagyik, alkalmatlanok visszatérő gomba kezelésére), ha párod nem kezeled ping-pong-ba visszakapod újra és újra, bár rajta nem feltétlen jelenkezik tünet. Azonnali enyhítő gyors segítség gombára hüvelybe és péniszre is: pimafucort kenőcs. A jó orvos azért kell hogy állípítsa meg milyen fajta gombáról van szó ha egyáltalán az.
14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Igen,de ha a páromnak van is,akkor valszeg tőlem van,mert előttem 1,5évig nem volt bnője!Hol viszketek,hol "folyok",hol száraz vagyok és bereped a hüvelybemenetnél...szerencsére a párom elég megértő és mondtam neki,h ha úgy van mindkettőnket kezelni kell!És természetesen mellettem áll!Használtam már pevarylt,canestent mindent!A pimafucort kenőcs,az csak vényre kapható,ha jól tudom!Egyébként októberben voltam dokinál,rákszűrésen,a hüvelykenetet pedig laborba is elküldte,és az eredmény tökéletes lett!Azóta volt egy gombám(elég csúnya colt....kisajkak be voltak duzzadva stb,egy hétig szenvedtem,pevaryl helyrehozott)Most pedig száraznak érzem...és kicsit kellemetlen!Ezt a candida dolgot már annyiszor hallottam,nagyon szeretnék már többet tudni,mert borzasztó így!Egyébként a sote-n ellátnak ,ha nem vagyok pesti?Esetleg fizetni kell??
2010. dec. 27. 19:16
15/20 anonim válasza:
Szerintem meg Pimafucin!!! Nem mindegy,nem kéne még rontani a dolgokon steroiddal!
16/20 anonim válasza:
Igen a Pimafucort vény köteles, de ki lehet kunyerálni a patikustól! Vagy ha már dokinál jársz fel is irathatod vele. egy 1000 es amúgy. Én azért javasoltam ezt mert nekem bevált és azonnal enyhít minden tünetet. De sajnos azt látom (rengeteg nő szenved ettől egyébként, el se hinnéd mennyi, nem véletlen a sok gagyi tv "reklám-gyógyszer" )hogy egyénenként változó hogy kinek mi válik be! Egy biztos: sima gyógyszeres,vagy kenőcsös kezelés tök mindegy mit kapsz vagy kensz, önmagában nem elég! Fel kell fogni hogy ez elég sokrétű "betegség", a szervezeted belek, gyomor, hüvelyflóra nincs egyensúlyban, azt is helyre kell állítani különben mindig csak a tüneteket fogod kezelni, és visszatér ez a fo*. Ezek a gombák egyébként normális egészséges alap esetben is jelen vannak bennünk, de kordában tartják őket a jó bacik a szervezetben, ha van elég belőlük, és jól működik az immunrenszered. Érted? A párod meg nem talán kapta meg, hanem tuti hogy van neki is hacsak nem gumival szexeltetek folyamatosan. Szóval itt nagyon körültetkintően kell az irtást megkezdeni gyógyszerrel, közbe jól kajázni, végül helyreállítani a baci-gomba egyensúlyt a szervezetedben. Kaphatsz olyan gyógyszert is a dokitól ami mindent leírt benned gombát is bacit is , ilyenkor meg üres és védtelen lesz a szervezet ehhez kell a baci visszaállító kúra. Sok kitartás kell ehhez, ha meg akarsz tőle szabadulni, az is valami ha évente vagy két évente csak egyszer jön elő ezentúl. Nyilván tudod hogy az uszoda, nyilvános wc , műszálas bugyi, szűk nadrág stb szeretik a gombát... Olvass utána egy kicsit. Kitartást kívánok neked, a helyzet ha odafigyelsz magadra javulni fog és vagy meg is szűnik!
17/20 anonim válasza:
Sajnos nálam is hasonló a helyzet, habár én nem tudom hogy mim van, mert egyszer gomba egyszer baktérium, egyszer ezt kapok rá egyszer azt. Általában 10-es kúpokat kapok, és általában nem gombám van, ez van 5 hónapja. Túl vagyok két kenettenyésztésen, minden negatív és nem tudom hogy akkor mitől folyik még mindig. Talán az égő érzésem most nincs de folyásom volt. Szóval nem tudom mit lehetne tenni, én voltam már 5 dokinál ebből 1 magándoki volt és látod semmi eredmény.
18/20 anonim válasza:
A folyás teljesen normális...akkor van baj, ha büdös, furcsa a színe, az állaga, viszket, csíp, ég stb...
Ha minden negatív,semmi bajod, csak folyásod van, akkor mi a probléma?
19/20 anonim válasza:
A probléma az, hogy magam sem tudom eldönteni, hogy van e szaga vagy ez ami van ez normális e. Folyásom ennyi régen nem volt ezért aggódom, na meg azért, mert habár régen próbáltuk már de a szex fáj, és a hüvelyem bemente piros. Tehát csak nincs rendben minden.
20/20 anonim válasza:
Én is hasonlóval küzdök! Ha van valami jó híred engem is érdekel! Már régen küzdök ezzel. Először próbáltam vezetni, hogy lehet-e valamihez kötni, de már csak úgy magától is előjön.Már a bőr és nemibeteg gondozóban is jártam ,de nem mondták meg, hogy milyen gomba.Mindig kapt(unk)am valamilyen gyógyszert, de csak ideig-óráig jó. Az én párom is megértő, de a türelme véges:(.Ezért érdekel minden! Írhatsz privit is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!