Lehet pizzát küldeni egy barátomnak? Mert ebben a rendelés témában nem vagyok valami jártas.
A helyzet röviden, hogy egy kicsit összevesztem egy nagyon jó barátommal, aki nagyon szereti a pizzát. Igen ez egy kicsit furán hangzik de most nem ez a lényeg..
A kérdésem pedig az lenne, hogy lehet-e olyat, hogy megrendelem a pizzát, én kifizetem a pizzériába, és elviszik oda ahol a barátom lakik.
Előre is köszönöm a válaszokat. A negatívaktól kíméljetek, kérlek. Tudom hogy nem mindennapi helyzet, de tudom, hogy örülne neki. :)
Köszönöm a válaszokat!
Akkor annyi a dolgom, hogy bemegyek egy pizzériába, elmondom milyen pizzát szeretnék küldeni és hova, elmondják mennyibe kerül, kifizetem és kiviszik. Ugye?:D
És szerintetek üzenetet nem adnak át a szállítók? :D
Jézus, még sosem rendeltél pizzát?
Felmész az internyetre. Kiválasztod a pizzát, megadod a címet, kifizeted, és megmondod hogy milyen üzenetet csatoljanak hozzá. Például rajzoltathatsz a dobozra egy szép tehént, vagy egy szerelmes levelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!