Belekopnek a levesembe legozelebb, ha legutóbb egrecéroztattam és nem borravalóztam a pincért?
Figyelt kérdés
2015. júl. 18. 13:12
1/15 anonim válasza:
Előfordult már ilyen a történelemben, de a valóság közel sem ilyen rossz. Az emberek szeretnek legendákat gyártani és félelmet kelteni. Senki sem fog beleköpni a kajádba. Aki ilyet állít, az valahol magát veszi alapul.
2/15 A kérdező kommentje:
Igen, pont ezért kérdeztem :) Vagy 10 éve pizzafutiztam és kovetkezetesen megtoroltam, ha szívattak, várattak, vagy nem borravalóztak.
2015. júl. 18. 13:26
3/15 anonim válasza:
Hát akkor nem vagy különb egy kancigánynál
4/15 anonim válasza:
Akkor mi az anyádért vársz különbséget, ha te is ilyen alpári senkiházi voltál? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
6/15 anonim válasza:
Egesz jol leirtad sajat magadrol, hogy vendegnek is bunko vagy, de vendeglatoban dolgozokent is tahokent viselkedtel. Mit lehet meg erre mondani? Te egy igazi tufa paraszt vagy baratom!
7/15 A kérdező kommentje:
Most miért? Nem feltétlenul akkora ge.i mindenki mint én vagyok. Csak arra lettem volna kiváncsi, hogy ez gyakran megtorténik-e attól fuggetlenul, hogy jogos-e vagy sem.
2015. júl. 19. 09:28
8/15 anonim válasza:
jogooooos???? oszt az mitől "jogos" viselkedés mert neked nem tetszik valami és azt ilyen oltári paraszt tahó türhő módon gondolod megtorolni?
arról nem beszélve,hogy micsoda egy gyáva sunyi módszer.
9/15 anonim válasza:
Ha nem adok borravalót annak oka van ezért olyan helyre nem szoktam visszamenni és nem tudnak többet beleköpni a levesembe.That's it!
10/15 anonim válasza:
Nem értem amúgy ezt a borravaló őrületet. Ez a munkájuk amiért fizetést kapnak...
Ha autót vesz valaki, nem ad borravalót a gyárban dolgozó Pistának aki jól összerakta a motort...Ettől függetlenül szoktam adni hogy ne nézzenek valami prosztónak, de amúgy nem érzem hogy ez "jár"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!