Szallo angyal kérdése:
Mit kellene ott csinálnom?
Figyelt kérdés
Holnap megyek egy étterembe pincérkedni és első éves szakközepes vagyok. Nagyon félek h mi fog ott rám várni. Aki ilyenekkel foglalkozik vagy már volt nyári pincér gyakorlaton azt kérem irjon minél hamarabb. nem tudom h rögtön már belecsapok a lecsoba vagy csak szép fokozatosan kell-e dolgoznom?2015. jún. 28. 15:05
1/3 anonim válasza:
Majd elmondják, mit kell csinálni. Senki nem jós, nem lehet előre megmondani. Pláne ebben a nagy pincérhiányos világban.
2/3 anonim válasza:
attól függ milyen a főnök:P lehet,hogy széplassan vezet be,de azis lehet,hogy mélyvízbe dob:D
3/3 anonim válasza:
Én is ma megyek először.
Te hova valósi vagy?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!