Tuning bár&burger vagy Varieté bisztró&bár?
Figyelt kérdés
A barátomat születésnapja alkalmából hamburgerezni viszem, eredetileg a Magic Burgert terveztem, de jobban beleástam magam a burgerek világába és ez a két hamburgerező akadt a szemem ügyébe. De fogalmam sincs melyik lenne a jobb. Persze mindkettőt ki szeretném próbálni, de az alkalomhoz nem tudom melyik lenne a jobb. A Tuning bár 5/5-ös értékelést kapott facebookos oldalán,ami valljuk be,igen ritka, mert annyi vélemény ahány ember, és sokan dicsérik. Viszont a Varietében van pulled porkos hamburger amihez 12órán át sütik a hús és ez igazán különleges lehet. Ezért teljesen tanácstalan vagyok melyik legyen. Ti mit gondoltok?2015. jún. 14. 15:17
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, ismerem a blogot,azt nézegetve találtam ezt a két helyet is!
2015. jún. 14. 15:41
3/4 anonim válasza:
Szülinap? Pulled pork!
Hidd el, a legjobb ami egy disznóval történhet!
4/4 Fingkirály válasza:
A pulled pork sztm gusztustalan, ha hazamennék szüleimhez, édesapám szépen megsütne grillen tarjaszeleteket, és én így szétdisznólkodnám két villával, sztm felnőtt ember létemre kapnék egy akkora taslit, hogy a fejemet a komposztálóból szedném össze.
A pulled pork megint csak egy amerikaiak által kitalált nagyszerű alibi/kifogás arra, hogy nehogy már véletlenül használni kelljen az étkezéshez kést meg villát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!