Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Nektek mi a velemenyetek a...

Nektek mi a velemenyetek a pizzaboy ettermekrol?

Figyelt kérdés

Hat nekem nem igazan jo a tapasztalatom az etteremmel.

1x rendeltem hazhoz akkor egy lany vette fel a telefont elegge zavaros volt a beszelgetes mivel massal is beszelgetett es nevetett kozben, nagy nehezen sikerult felvennie a rendelesem annyi hibaval, hogy nagy kola helett (2literes) sikerult a 1,25literes kolat beutnie. Ez meg nem is zavart, mivel tevedni emberi dolog.

Meglatogattam a budafoki uzletet ami egy alagsorban van, itt amikor beleptem mar furcsa volt. Asztalokon ures poharak, tanyer, kajamaradek stb.... 2ember volt rajtunk kivul az etteremben de alig talaltunk olyan asztalt ahol nincs tanyer.. Vagy pohar.

Leultunk kb 20 perc mulva odamentem a pincerher aki eppen jatszott a telefonjan.... Erre a konyhabol az egyik szakacs jott ki es vette fel a rendelesunket..... El is keszult az etel, kihozta a felszolgalo srac de az italt elfelejtette megemlitettem neki, bocsanatot kert es mondta maris hozza, eltelt 10 perc es meg mindig sehol a sor meg a cola.... Megint a pulthoz kellett faradnom es a sajat kezemben az asztalhoz vinni az italokat.

Na szoval ami teljesen elfogadhatatlan az ugyebar a kiszolgalas volt. Ezen kene modoaitani es akkor hangulatos lenne a hely, a pizza isteni fonom volt, husimado pizzan tenyleg rendesen volt feltet, a husleves tenyleg gazdag volt.

Etelszempontjabol

10\ 9

Kiszolgalas 10\ 0

2015. máj. 17. 13:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt így inkább a facebook oldalukra.
2015. máj. 17. 13:16
 2/3 A kérdező kommentje:
fölöslegesnek találtam oda írni mivel gondolom nem igen látogatják, több éve volt az utolsó hozzászólás ott
2015. máj. 17. 13:29
 3/3 kothenczildi válasza:

Egyszer rendeltem elég is volt... Nem tudom a pizza milyen lehet, de burritót ne rendelj mert egy rakás sz*r, rágós a hús, és a fűszerezést nyomokban talán felfedezed.

Szép kártyával akartam fizetni, sajna nem lehetett a futár nem hozott terminált, és állítása szerint ő nem is tudott volna hozni sehonnan..Ez a pécsi pizzaboy volt. Nevetséges... E-mailt is írtam az ügyfélszolgálatnak, de kb annyit írtak, hogy "bocs", de ezt Magyarország számlájára írom, mert az biztos, hogy pl Németországban foglalkoznának annyit egy ilyen panasszal, hogy mondjuk legalább egy ingyen desszertet felajánlanak, aminek a költsége kb 100 ft, persze nem fogadnám el mert mondom ténleg rémes volt a kaja, de legalább jobb érzéssel níugtáznám ezt a helyzetet.

2015. dec. 29. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!