Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hol lehet Bp.16. ker-ben...

Shai-Hulud kérdése:

Hol lehet Bp.16. ker-ben belsőséget enni?

Figyelt kérdés

Szeretem a belsőségeket (szalontüdőt, vese-velőt, pacalt), de egyre kevesebb helyen lehet enni ilyeneket.

Tud-e valaki a 16. kerületben, vagy ahhoz közel olyan helyet, ahol elfogadható áron lehet belsőséget enni?

2015. ápr. 27. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
fúj. sehol.
2015. ápr. 27. 14:28
 2/7 A kérdező kommentje:

Miért fúj?

Ez sem rosszabb, mint mikor a disznó seggét eszed, nem?

Csak azt "sonka" néven emlegeted.

2015. ápr. 27. 20:29
 3/7 A kérdező kommentje:

Módosítom a kérdést: Egyáltalán Budapesten belül hol lehet belsőséget enni?

Tud valaki olyan éttermet vagy kifőzdét, ahol készítenek belsőséget?

Igen, tudom, hogy ez mostanában "nem divat", de én akkor is szeretem - még akkor is, ha van akinek ez "fúj".

2015. jún. 3. 18:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

XVI.ker.-ben a Sport Étteremben szokott lenni velő, pacal. Illetve a XV.ker-ben a Bádog Gundelben szintén elő szokott fordulni. [link]

2015. jún. 3. 21:01
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippet!

A Bádog Gundelt én is ismertem (valamikor régen), teljesen kiment a fejemből. De köszönöm, hogy eszembe juttattad. :)

A Sport honlapján az étlapon viszont sajnos nem találtam ilyen ételeket (ami nem feltétlenül jelenti, hogy nincs is).

Még egyszer köszönöm a tippet - ha valaki tud még ilyen helyekről, ne tartsa vissza magát!

2015. jún. 4. 08:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Na, kinn is voltam a Bádog Gundelben, és Bábel bácsi jól telerakta a tányéromat velős pacallal. Fél liter ásványvízzel együtt volt 1460 forint, és úgy teleettem magam, hogy most háromfelé áll a két fülem, de egyenként. :)
2015. jún. 4. 12:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Végül is az infarktus viszonylag fájdalmatlan, de azért jó étvágyat! :)

Én maradnék a disznóseggnél...

2017. okt. 11. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!