Hol lehet Bp.16. ker-ben belsőséget enni?
Szeretem a belsőségeket (szalontüdőt, vese-velőt, pacalt), de egyre kevesebb helyen lehet enni ilyeneket.
Tud-e valaki a 16. kerületben, vagy ahhoz közel olyan helyet, ahol elfogadható áron lehet belsőséget enni?
Miért fúj?
Ez sem rosszabb, mint mikor a disznó seggét eszed, nem?
Csak azt "sonka" néven emlegeted.
Módosítom a kérdést: Egyáltalán Budapesten belül hol lehet belsőséget enni?
Tud valaki olyan éttermet vagy kifőzdét, ahol készítenek belsőséget?
Igen, tudom, hogy ez mostanában "nem divat", de én akkor is szeretem - még akkor is, ha van akinek ez "fúj".
Szia!
XVI.ker.-ben a Sport Étteremben szokott lenni velő, pacal. Illetve a XV.ker-ben a Bádog Gundelben szintén elő szokott fordulni. [link]
Köszönöm a tippet!
A Bádog Gundelt én is ismertem (valamikor régen), teljesen kiment a fejemből. De köszönöm, hogy eszembe juttattad. :)
A Sport honlapján az étlapon viszont sajnos nem találtam ilyen ételeket (ami nem feltétlenül jelenti, hogy nincs is).
Még egyszer köszönöm a tippet - ha valaki tud még ilyen helyekről, ne tartsa vissza magát!
Végül is az infarktus viszonylag fájdalmatlan, de azért jó étvágyat! :)
Én maradnék a disznóseggnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!