Mi a legnépszerűbb vendéglátóhely? Hova jártok legszívesebben vagy leggyakrabban enni?
Nekem az egyik kedvencem a Vapiano, mert hangulatos, finom, nem drága.
Pizzériába nem járok, viszont rendelek hetente 1-szer.
KFC-t nem szeretem, mert sokszor kaptam nyers húst.
McDonald's-ba kb havi 1-szer eszem.
A kedvenc gyorséttermem pedig a Burger King, ott hetente 1-szer vagy 2-szer szoktam enni.
Ja meg még nagyon szeretem az ilyen utcai gyrososokat :D
- pizzát, gyrost, palacsintát inkább magunk készítünk, de ha megkívánjuk, ritkán rendelünk
- McDonald's, Burger, KFC évente egyszer, kb - az ma volt :)
- kifőzdék, főzelékesek drágák, meg délben akkora sor áll, hogy annyi idő alatt összehozok én egyet
- leggyakrabban kínaiba, havonta egyszer, biztosan, meg kínais kaját főzünk sűrűn, hetente egyszer biztos
- ezen kívül cuki, mert imádom az édességet :D
2-es, az ok hogy szereted a Vapiánót, én is szeretem. De ne mondj már olyat, hogy olcsó!
Pár napja 2700-ért ettem egy tésztát, ami mondjuk egy fél girosznak megfelelő adag volt.. Oké, finom, szép és jó minden, de az hogy olcsó, az nem igaz.
Köszönöm mindenkinek!
Én is járok Vapianoba de kínaiba és gyorséttermekbe nem szoktam enni mert nem szeretem őket. Gyroszt is csak ritkán vásárolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!