Miért ilyen bunkók?

Figyelt kérdés
Amikor osztálytársaimmal beülünk egy étterembe, akkor a pincérek tök bunkók. Sokkal lekezelőbbek, mint ha felnőttekkel mennénk. 14/F

2015. febr. 28. 17:26
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Azért bunkók, mert nagyon gyerekesen viselkedtek. Ha normálisak vagytok, ők is azok lesznek. Ha mégsem, lehet panaszt tenni, vagy ott hagyni őket.
2015. febr. 28. 17:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem egyáltalán nem viselkedünk gyerekesen, de köszi a választ.
2015. febr. 28. 17:31
 3/8 anonim ***** válasza:
65%

Ha nem tetszik, érdemes előbb lelépni, mint ahogy tönkre teszi az estéd, ezt azért jól mondja #1.

Nem minden pincér viselkedik ugyan úgy. Ha nem ugyan annál voltatok haverokkal, mint felnőttekkel, az is okozhat különböséget.

Azonos pincér is viselkedhet máshogy. Pont az Élesztőben volt velem egyik nap jó fej a csapos, kapott is 20%ot, egy hét múlva, meg majdnem pofán öntöttem, olyan bunkó volt ugyan az. De inkább otthagytam a helyet azon az estén.

Neki is lehet rossz napja.

Amúgy van valami konkrét dolog, vagy csak általánosannak érzed, hogy máshogy viselkednek veletek? Ti mennyire viselkedtek máshogy, mint felnőttek társaságában?

2015. febr. 28. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

személy szerint ugy vagyok vele, hogy ha bemegyek egy étterembe és a pincér/pincérek nem köszön/nek akkor sarkonfordulok és otthagyom az egész társaságot, a pincérek viselkedéséből látszódik az egész étterem működése, ha bunkó/k nem foglalkoznak a vendéggel akkor ott jót nemeszel

mindegy, hogy a vendég 14 éves -e ill. 99 éves mivel az ő pénzükből él

ahol kedvesek, figyelmesek akkor ott nemcsak jól érzed majd magad de finomat is eszel.

ez a tapasztalatom

te pénzed, ha legközelebb bunkózik akkor mond meg nyugodtan, hogy keresek egy másik helyet ahol jobban megbecsülik a fizető vendéget, és kész viszont látásra

2015. febr. 28. 18:29
 5/8 anonim ***** válasza:
49%

"ha bemegyek egy étterembe és a pincér/pincérek nem köszön/nek "

Na pl itt kezdődik a bunkóság.

Neked anyukád nem tanította meg, hogy ha bemész valahova, akkor köszönni kell?

Vagy fogalom zavarban szenvedsz, és azt hiszed, hogy azért, mert egy étteremben egy szolgáltatást nyújtanak, akkor ott szolgálók dolgoznak?

Nagyon helyes, ha ott hagyod az olyan helyet, ahol nem köszönnek.

Egy rendes étterem megválogatja a vendégkörét, elviselik ugyan a bunkókat, de igazából senkinek nincs szükség ilyen tapló vendégkörre, mert hosszútávon káros, mert jellemzi a helyet.

Ez a "fizető vendég" hozzáállás meg egyenesen szánalmas.

Ugyan milyen más vendég lehetne még? Nem fizető? Azt konkrétan tolvajnak hívják.

Csak hogy tisztába tegyük, egy étteremben a vendég a pénzéért elvárhatja az udvarias kiszolgálást, és a finom ételeket.

De ott is emberek dolgoznak, és ha egy vendég alapból egy bunkó paraszt, akkor bizony azt fogja visszakapni.

Megalázkodást, seggnyalást, egyoldalú tiszteletet nem lehet pénzen megvenni!!!

És ha nem megy többet? Hál istennek, hogy megszabadulnak tőle.

Kérdező!

A lehető legrosszabb amit csak tehetsz, ha udvariatlan vagy.

Egy normális helyen, ha tisztelettudó úriemberként viselkedsz, (ahogy egyébként egy vendégtől is elvárható egy étteremben) akkor ugyanazt a tiszteletet, és udvariasságot fogod tapasztalni.

Ha nem, akkor tényleg váltani kell.

2015. febr. 28. 18:40
 6/8 anonim válasza:
24%

utolsó te egy idióta vagy... az embernek a munkahejére nem illő bevinni a magánéleti problémáit... ő azért van ott h kiszolgáljon és kedves legyen a vendégekkel, azért mert a vendég fizet és az étterem minöségét sem kéne lehúznia... alapvető emberi dolog h ha az egyik ember kedves ( pl vendég ) akkor kedvességet vár vissza, de ha ezt nem adja meg neki a pincér,akkor jogosan van felhàborodva.. es a pincér részéről lehet kifogásokat találni h mert rosz napja van... és kit érdekel ha rosz napja van ? nem azért van ott h ő rontsa az etterem minőségét meg h durciskodjon, flegmáskodjon, hanem h kiszolgáljon... és a vendégnek nem ezt a bámásmódot kell hallgatni... arról nem is beszélek h a vendeg bármilyen hülye, neki mindig igaza kell h legyen... persze ezt egy bizonxos határig értem.. szal semmijen kifogás nincs arra h egx pincér flegma legyen... vagy durci... neki az a munkája h kedvesen, és precízen kiszolgálja a vendéget... semmi több és kevesebb... egy politikus sem mondhatja azt h bocsi h igy beszelt itt és ott mert rosz kedve van... egy irodàban dolgozó sem lehet a főnökével flegma mert a munkahelyen kivül törtènő dolgok nem oda tartoznak...

lehet h nem értetek velem egyet de akik ezt úgy gondoljak ahogy én azok azért sikeresek amiért... akik meg nem azok gondolhatnak akármit ők pincérnek vagy más társosági munkátbetöltőknek soha nem lesznek sikereik

2015. febr. 28. 18:57
 7/8 anonim ***** válasza:
53%

Utolsó???!!!

Nem olvastál valamit félre?!

Rettentő rossz a szöveg értésed, szerintem szaladj neki még egyszer, mert fényévekre van az, amiről te beszélsz, attól, amit én írtam.

Azzal meg hogy a saját értetlenséged mellett még engem idiótázol le, saját magad minősíted, nem is írok vissza semmi sértőt, bőven eléggé beégetted saját magad. :)

2015. febr. 28. 19:23
 8/8 anonim ***** válasza:
73%
Ha belépek valahova köszönök. Aki nem így tesz, az egy primitív bunkó!
2015. márc. 1. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!