Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hogyan lehetne beindítani,...

Hogyan lehetne beindítani, egy kifözdét milyen kajákra ugranak az emberek? XIX. Ker és XX. Ker lenne a célközönség, menű ötletekre lennék kíváncsi .

Figyelt kérdés

2015. febr. 25. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Olcsó.
2015. febr. 25. 17:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagy poén!

Ha ezt tudnák a vendéglátósok, nem lenne verseny, meg konkurencia. :)

Az emberek 2 ft-ból akarnak fejedelmi lakomát.

Te pedig ebből az üzletből akarsz pénz látni. A vendéglátás pedig arról szól, hogy ezek között megtaláld az egyensúlyt.

A menü (rövid "ü"-vel) ötlet pedig úgy működik, hogy megfizetsz egy jó szakember, és ír neked pár heti menü sor, amennyire szükséged van.

Sok sikert. :)

2015. febr. 25. 19:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én vendég oldalról tudom csak, mire ugrottam, ugrottunk sokan Erzsébetvárosban.

Erre:

1. állandó minőség

2. gyors és FIGYELMES kiszolgálás

Két évig jártam egy alagsorban lévő kifőzdébe. A vendégkör a proliktól az osztályvezető főorvosig vegyes volt.

1. Állandó minőség: Nem jó minőséget írtam, csak állandót. Nem ingadozott. Mindig ugyanazt kaptam. Nem volt olyan, hogy most így sikerült, máskor meg amúgy.

Választék:

- húsos levesek

- apró húsok (pörkölt, paprikás, raguk sertésből, marhából, csirkéből)

- rántott húsok (ez is sertés, marha, csirke)

- főzelékek

Minden nap ugyanaz volt, sokféle körettel. Kisadag is.

2. Gyors, figyelmes kiszolgálás.

Részben önkiszolgáló volt. Ablaknál kellett kérni a kaját. Levest, italt azonnal tette a tálcára, főételt kihozták. Pörgős volt.

A figyelmesség: Leveshez és főzelékhez csak egy kanalat vittem az asztalomhoz. Amikor elment mellettem a felszolgáló, lepillantott, s szó nélkül hozott egy másikat a főzelékhez. Apróság, de mégis.

Két napig nem mentem, észrevette. Örült nekem.

És mindig pontosan számoltak.

2015. febr. 26. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!