Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » KFC-ben milyen finom kaját...

KFC-ben milyen finom kaját lehet enni?

Figyelt kérdés
Nem ettem még soha káefcés kaját,először próbálnám ki.

2015. jan. 21. 20:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Rendelj olyat, amit amúgy is ennél.

Én twistert szeretem nagyon, B-smart vagy menü formátumban, utóbbiban káposztasalátára cserélve a sült krumplit. Ez nekem arra elég, hogy néhány órára elcsapja az éhségem, anélkül, hogy teljes kajakómába zuhannék - mondjuk én alapból nem eszek sokat.

Ajánlott "szakirodalom": [link]

2015. jan. 22. 14:26
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Finom, nagyon. A fokhagymás majonéz csirkecsíkkal, vagy combbal tökéletes választás. A BSmart nagyon megéri.
2015. jan. 23. 13:49
 13/14 anonim válasza:
68%

Én mikor először ettem KFC-s kaját, akkor csirkeszárnyakat kaptam. (Barátnőm nagy KFC-be járó, és ő rendelte, mondván, hogy nagyon finom) A baj ott kezdődött, hogy üdítő helyett salátát kap az ember a hús és a krumpli mellett. Ami miatt probléma volt, hogy mivel elsőnek ettem és azt hittem sima rántott csirkeszárny... Gyorsan csalódtam, mert úgy égett a nyelvem, hogy majd megőrültem és mivel nem volt üdítő csak káposzta saláta, az is egy tégelynyi (magyarul semmi), az első csirkeszárny után el is fogyott. :D Szóval óvatosan a csirkeszárnyakkal, ha nem vagy oda a csípősért. :D:D

Viszont én mostanában twistert eszek, mert a tortilla finom, bár abba is csípős húst tesznek, de legalább a sok cucc, ami benne van, elnyomja az égető érzést. :D

Nekem nincs bajom egyikkel sem. Mekiben dolgoztam még valamikor gimiben, Burgerben és KFC-ben kajáltam! :D A nagy konkurencia, tudom! xD De a három kajáját összeraknánk kijönne egy 4.gyorsétterem. xD Személy szerint Mekiben a krumplit szeretem, Burgerben a Whoopert, KFC-ben a twistert. xD

De igazuk van az előttem szóloknak, a szendvics borzalmas, szerintem ne próbáld ki, de ízlések és pofonok. A krumpli meg... Blee. B-smart, viszonylag olcsóbb, kisebb adag, pont az ilyen "próbakörre" jó :D

Jó étvágyat! :D (Nekem is megjött a kedvem hozzá :D)

2015. jan. 25. 02:12
 14/14 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Jelentem direkt csak miattatok, ma ettem a KFC-ben. Elment a szenya, csirkeszárny olyan amilyen, sültkrumpli minősíthetetlen. Inkább a burgerben kellett volna enni.
2015. febr. 6. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!