Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ti a KFC-t vagy a Mcdonald's-o...

Ti a KFC-t vagy a Mcdonald's-ot szeretitek jobban?

Figyelt kérdés
Melyikben mit szerettek enni/inni ?

2014. dec. 29. 10:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

a mcdonáldsot azért szeretem jobban, mert szinte mindenhol van, ott szeretem a csirkeburgert és a sültkrumplit, meg az almás pitét

KFCben meg nincs olyan dolog ami ne lenne 1000 forint alatt, ezért nem szoktam oda járni

de akkor már inkább a burger king, mert az megfizethető és arányleg jó minőséget készitenek, oda szivesen járok

tudom hogy ez nem volt kérdés, de leirom, nekem jobban bejönnek azok az büfék, gyorséttermek, amik nem nőtték ki magukat ilyen multi cégekké, tehát egy olyan hely amit csak a környékbeliek ismernek, nálunk van egya nagyonnagyon jó büfé ahol a döner és a gyros nagyon finom :3

2015. jan. 26. 17:06
 12/17 anonim ***** válasza:
ja és a mecdonaldsban nagyon nem szeretem a sajtburger :/
2015. jan. 26. 17:07
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó! De ha 100 ft- ből van 1 szendvics az szerinted miből van, főleg ha tudod hogy ennek a pénznek a fele adóra és nyereségre megy. 50 ft- ből egy szendvics lehetetlen. De azért kösz a választ. Nekem a KFC a kedvencem.
2015. jan. 26. 21:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Egyiket sem szeretem, mert

-tele van műanyaggal, tartósítóval, állagjavítóval, ízfokozóval, cukorral/édesítővel az étel

-a burger hús távcsővel ha látott állatot, a KFC-s csirke talán csirkéből van, de az is olyan nyomorultul élt míg élt, hogy nincs gusztusom hozzá

-iszonyú drága, ennyi pénzből mint egy sima menü ára (burger, krumpli, üdítő) degeszre ehetnéd magad egy jó kifőzdében, vagy otthon

-az alkalmazottak túlhajszoltak, boldogtalanok, rájuk nézni sincs kedve az embernek, mert elmegy az étvágya

-személy szerint úgy 3 éve voltam utoljára gyorsétteremben, akkor is Burger Kingben

Ha idejekorán cukorbeteg vagy szívbeteg akarsz lenni, akkor javaslom hogy továbbra is egyél ilyen sz*** helyeken.

2015. márc. 29. 14:44
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha már gyorsétterem, akkor a Subway a kedvencem. Igazi szendvicsek, végtelen variációs lehetőséggel. Sajnos drága, de legalább tudom, mire fizetek.
2015. márc. 29. 15:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Kfc
2015. ápr. 2. 09:18
 17/17 anonim ***** válasza:
A KFC-t jobban szeretem, a kedvencem a Qurrito, a Mega Pocket és a Grander.
2015. aug. 29. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!