Ti a KFC-t vagy a Mcdonald's-ot szeretitek jobban?
a mcdonáldsot azért szeretem jobban, mert szinte mindenhol van, ott szeretem a csirkeburgert és a sültkrumplit, meg az almás pitét
KFCben meg nincs olyan dolog ami ne lenne 1000 forint alatt, ezért nem szoktam oda járni
de akkor már inkább a burger king, mert az megfizethető és arányleg jó minőséget készitenek, oda szivesen járok
tudom hogy ez nem volt kérdés, de leirom, nekem jobban bejönnek azok az büfék, gyorséttermek, amik nem nőtték ki magukat ilyen multi cégekké, tehát egy olyan hely amit csak a környékbeliek ismernek, nálunk van egya nagyonnagyon jó büfé ahol a döner és a gyros nagyon finom :3
Egyiket sem szeretem, mert
-tele van műanyaggal, tartósítóval, állagjavítóval, ízfokozóval, cukorral/édesítővel az étel
-a burger hús távcsővel ha látott állatot, a KFC-s csirke talán csirkéből van, de az is olyan nyomorultul élt míg élt, hogy nincs gusztusom hozzá
-iszonyú drága, ennyi pénzből mint egy sima menü ára (burger, krumpli, üdítő) degeszre ehetnéd magad egy jó kifőzdében, vagy otthon
-az alkalmazottak túlhajszoltak, boldogtalanok, rájuk nézni sincs kedve az embernek, mert elmegy az étvágya
-személy szerint úgy 3 éve voltam utoljára gyorsétteremben, akkor is Burger Kingben
Ha idejekorán cukorbeteg vagy szívbeteg akarsz lenni, akkor javaslom hogy továbbra is egyél ilyen sz*** helyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!