Hány euro idén egy forralt bor/forró csoki illetve
különbőző ételek Bécsben az adventi vásárokban?
Gondolok a Rathaus platzra és a Mária Terézia térre!
Figyelt kérdés
2014. dec. 3. 18:35
1/9 anonim válasza:
Hétfőn voltam,mivel bögrében adják,azt is meg kell venni ,ami 2,5 euró, a benne lévő itallal kb 4-5 euró összesen. Ételek is 4 eurótol vannak, de egy nagyobb perecet is kapsz akár 3 euróért. Attól függ mit veszel. Én 96 euróval mentem és 80-at hazahoztam, mert nem tudtam elkölteni a többit értelmes dologra.
2014. dec. 3. 19:29
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én pénteken megyek 40 euró lesz nálam..szerinted elég lesz? Szeretek sok mindent megkóstolni :D
2014. dec. 3. 19:41
3/9 anonim válasza:
Hát valamire biztos elég lesz, de gyorsan el fog menni :)
2014. dec. 3. 20:44
4/9 anonim válasza:
"Hétfőn voltam,mivel bögrében adják,azt is meg kell venni ,ami 2,5 euró, a benne lévő itallal kb 4-5 euró összesen."
Azért azt érdemes tudni, hogy a bögre visszaváltható, mielőtt megveszel 5 bögrét. :D
2014. dec. 3. 23:05
5/9 anonim válasza:
Mi múlt hétvégén voltunk! 3 euro volt a bögre, ami visszaválthatós. Puncs, forralt bor, gyerekpuncs, forró tea, stb 4-5 euro volt.
Mi is akartunk inni meg egy bögrét is emlékbe haza hozni, de úgy számoltuk, hogy a bögre 3 euro meg még 4-5 euro az ital bele az össz 7-8 euro ennyit meg egy bögre puncsért vagy forralt borért nem adunk.
Nem sűrűn járunk Bécsbe úgy, hogy nem tudjuk, hogy most akkor bögrével együtt egy ital tényleg 7-8 euro lett volna vagy 4-5 euro és ebben benne van a 3 euro-s bögre is!
2014. dec. 4. 13:43
6/9 anonim válasza:
Mi szombaton megyünk. Tudja valaki, hogy hány euro a WC használat? 2 eurót hallottam, hát 600ért pisilni nem semmi, de ha más nincs egy nő nem tudja megoldani :D
2014. dec. 4. 19:12
7/9 anonim válasza:
Mi a városházába mentünk pisilni, az ingyen van. De mindig szoktak várakozók lenni. De gyorsan megy a sor. Ott a nőiben azt hiszem 4 wc van.
2014. dec. 5. 12:43
8/9 A kérdező kommentje:
Na megvolt a túra ez volt az ötödik ,szóval nem először voltam:) 3 euró volt a bögre és a rathaus platzon ahol én vettem forralt bort az volt 3euro 50 cent..Engem nem zavart az ára nem spórolni mentem ki..2 bögrét vettem emlékbe haza is hoztam mint minden évbe..szerintem aki nem hozza haza az feleslegesen ment ki..a wc ahol én voltam fél euró volt.
2014. dec. 6. 23:03
9/9 anonim válasza:
"szerintem aki nem hozza haza az feleslegesen ment ki"
ilyenkor mindig elgondolkodom azon az elcsépelt és unalmas közhelyen, hogy a világ tényleg megérett a pusztulásra.
Egyrészt azt írod, hogy nem spórolni mentél ki, másrészt a kérdésed maga az volt, hogy hány euró egy forralt bor. ha nem spórolni mész ki, akkor miért érdekes?
Másrészt meg a karácsonyi vásár egyetlen értelmes célja szerinted a BÖGREGYŰJTÉS? WTF????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!