Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miben látjátok az innovációt...

Miben látjátok az innovációt manapság a vendéglátásban?

Figyelt kérdés
Nagyjából 50 m2 alapterületű (~30 m2 vendégtér) ingatlanon szeretnék vendéglátó tevékenységet folytatni egy nyugat-dunántúli 130 000 fős városban. Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy ti miben látjátok az innovációt, újítást, unikvitást. Nyilván nem akarok egy 20. hamburgerezőt/dönerest nyitni, mert minden sarkon van egy. Hova érdemes ötletgyűjtés céljából elutazni ?

2014. nov. 28. 23:01
1 2
 11/13 anonim válasza:

10

Igen? Épp ezért írtam kiegészítésnek, hogy nem mindegy hol van, mert ha a környéken csak pingvinek élnek akkor csak azokra számíthat!

Ha a vendéglője a főutcán van oda biztos bárki élő ember be fog térni, de ha jól eldugva valahol az isten háta mögött minotaurusz útvesztőjébe egy rossz hírű környéken akkor akármilyen jó híre is lenne idővel az étteremnek, hiába kapna meg 5 csillagot az éhes kamionsofőr és a hazafelé tartó munkások nem fognak 1 órát kacskaringózni a városban, hogy ott egyenek! Max csak a közelben lakók és azok akiknek nem kerülne többe az odaút mint maga a kaja.

2014. dec. 5. 19:59
 12/13 anonim ***** válasza:
egyrészt nem akartam vitatkozni veled, csak kiegészíteni, amit írtál. másrészt nézd meg, hogy kezdte az olimpia étterem. a keleti mellett egy lepusztult utcában, és az emberek elkezdtek oda járni, csak azért, mert jó a kaja...
2014. dec. 5. 20:01
 13/13 anonim válasza:

12

Akkor bocsánat, csak ma kicsit pipa vagyok! Nem ismerem az említett helyet, vidéki vagyok, de gondolom erre már rájöttél! :))))

2014. dec. 5. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!