Van valami ötletetek cukrászda esetében milyen egyedi termékeket, szolgáltatásokat tudnánk kínálni pluszként?
Figyelt kérdés
Egyetemi szakdolgozathoz kell, és igazán ütősre szeretném, van is néhány ötletetem, de még többet szeretnék, hogy kitűnjön!
Kis brainstorming jöhetne... :)
2014. nov. 16. 14:35
1/4 bumbi02 válasza:
Sajnálom, hogy nem válaszolok érdemben a kérdésre. De szakdolgozatot írsz, jó esetben 3 év tanulmány és fél év szakmai gyakorlat után, igazán ütősre szeretnéd csinálni, és itt keresel hozzá válaszokat?: ) Mit csináltál az egyetemi évek alatt? Vagy a szakmai gyakorlat alatt?: )
2/4 anonim válasza:
Én nagyon örülnék különféle egészséges sütiknek, pl tönkölyös almás szelet, paleós finomságok, gluténmentes termékeknek.
Tortákon marcipánokból kirakva pl gyerek arc vagy születésnapra az ünnepelt arc képe.
Örülnék, ha a cukrászdákban lenne gyerek sarok, kutyáknak külön is zárt helyiség itallal, ahova ki lehet őket kötni úgy, hogy a másik kutya ne tudjon hozzá érni.
Filmstúdió rész leválasztva, ahol lehet nézni valamilyen filmet, közben kávézni, sütizni.
Játszótér, vagy valamilyen játék a gyerekeknek.
ESte is legyen nyitva, ahol van ilyen hangulatvilágítás, zene,világító koktél stb:)
3/4 anonim válasza:
Vállaljanak sütést hozott tepsibe hogy lehessen villogni az anyós előtt.
4/4 anonim válasza:
A paleo az jó ötlet, pl paleo fagyi, laktóz, cukor gluténmentes süti, mondjuk fagyi különlegességek, házilag készített tölcsér kézműves fagyival, egyedi fagyik, mondjuk szatmári szilvatorta ízű :D de komolyan az jó lehet... Vagy pl beírnék még nagyon fasza kávékat, ami ilyen nagyon igényes, megdíszített tejhabbal, vagy egy ilyen relax terasz, ahol nem ülni kell, hanem lehet pl ilyen hátradőlős fekvős pozíciót felvenni ilyen lazábbra vett figura.Mondjuk házi teákat beírni, vagy egyszer láttam olyat képzeld, hogy megdíszítették, a fagyit ahogy rakták a tölcsérbe, úgy hogy a fagyiból rózsát formáltak, az volt az egyedi, abba a cukrászdába, vagy pl ilyen pikáns fagyik, hogy mittudomén dinnye bazsalikommal stb, legyél kreatív, én annyi mindent tudnék írni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!