Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék egyedi esküvői tortát csináltatni?
Szinte minden cukrászda vállal képről pl.
Milyen dekorra gondoltál, kép?
Az árak és helyek javaslatának addig nincs értelme, amíg meg nem írod melyik környéken.
Elnézést, valóban kihagytam! Budapesti vagyok, tehát elsősorban a fővárosi cukrászdákjöhetnének szóba. Sajnos sok helyen olvastam, hogy nem vállalnak semmi egyedi dolgot, még a legegyszerűbbet sem.
Én valami ilyesmit gondoltam: [link]
A Sugar!-ról sok rosszat hallottam.
Köszönöm a válaszokat!
A fenti cukrászda Csákváron található - Bp-től végülis nem túl messzire. Mestercukrász készíti a süteményeket, tortákat, fagyikat, nekem csak jó tapasztalataim voltak a termékeikkel. Egyedi készítésű torta végett viszont mindenképp érdeklődj náluk, mert azzal kapcsolatban sajnos nem tudok bővebbet írni.
A sugar! rossz is, nem csak hallomásból mondom. Amilyen szép, olyan ehetetlen sajnos! Az újpesti üzletüktől 5 percre laktam, sokmindent kipróbáltam náluk, de szinte egytől-egyig csak műanyag...
Esetleg ők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!