Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mennyi a Jono Yogo napi bevétele?

Mennyi a Jono Yogo napi bevétele?

Figyelt kérdés
Mindig tele van szinte a Jono Yogo és kiváncsi lennék, hogy ezáltal mennyi lehet kb a napi bevételük.

#ár #bevétel #Frozen #joghurt #jono #joghurtozó
2014. okt. 29. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A NAV is kíváncsi rá. Legyél a munkatársuk, s akkor legálisan megismerheted.
2014. okt. 29. 13:32
 2/4 anonim ***** válasza:
34%

Mi közöd neked ahhoz?

Megsúgom: semmi.

2014. okt. 29. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak mert engem is érdekelt, gyorsan megnéztem neked. Napi bevételt nem tudunk mondani, azt nem számol egy cég. Éves bevétele van, amit az eredménykimutatásból meg tudsz nézni. A cég, amely üzemelteti a Jono Yogo-t más dolgokkal is foglalkozik, de fő tevékenységei közé tartozik ez. Így a tavalyi éves bevétele 70255000 ft volt. DE!! minden költséget levonva, ami az értékesítéshez és pénzügyi dolgokhoz kapcsolódik, mégis negatív eredményhez vezetett, -27680000 forint. De még tavaly nem is volt ennyire népszerű az tény. Az idei év bevételeit, jövő júniustól lehet megtekinteni az e-beszámolón.
2014. okt. 29. 22:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Amúgy ezeket az adatokat mindenki elérheti, szóval nem értem, miért kellett úgy nekiesni a kérdezőnek, csak azért, mert nem mindenki tájékozódik megfelelően a környezetéről.
2014. okt. 29. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!