1/4 anonim válasza:
Egy normál poharat csináltam a megnyitókor: kb. 600 forintot fizettem érte..féláron. Tehát kb 1200 forintba került volna. ~3 gombóc fagyinak felelt meg, került még rá 1-2 szem gumicukor, amit fél óráig rágtam, olyan kemény volt, de még a jelly belly is majdnem kitörte a fogam.. Nem akarom lejáratni, mert a fagyijuk nagyon finom, és a gyümölcs toppingok is finomak, szépek, nem nyomottak, fonnyadtak. De elment tőle a kedvem a gumicukrok után, szóval azt hagyd ki :) Főleg hogy egy órán keresztül szedegettem a kemény cukordarabkákat a fogam közül..
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :-) Gondoltam,hogy baromi drága :S
2013. júl. 9. 23:34
3/4 anonim válasza:
10 dkg 290 forint, szerintem nem drága. Már másik ugyanilyen kérdésnél is írtam, hogy egy olcsó gombóc fagyi 150 forint ma, de amúgy inkább átlag 200 forint mindenfelé, és az 5 dkg. De ott megmondod, két gombóc kell, és annyit is fizetsz, míg a Jonoban az ember csak önti és pakolja a dolgokat bele, persze, hogy drága lesz, mert közben meg nem tudod ellenőrizni, hol tartasz, csak kiakad a szemed, hogy mennyit kell kifizetni.
4/4 anonim válasza:
elég normál pohár lehetett 1200 ftért, az 40 dkg joghurt, vagyis 8 gombóc fagyi, egészségedre.
én a múltkor 600 ftért (nem, ez nem féláras) alig bírtam megenni azt az adagot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!