Peti_1985 kérdése:
Pécsen keresnék éttermet. Tudtok információt adni nekem?
Figyelt kérdés
Tudtok olyan éttermet, ami nem túl drága (elsősorban menüs) és vegetáriánus (de nem csak ezt) ételeket is lehet fogyasztani?
Köszönöm a segítséget!
2014. okt. 18. 19:18
1/7 anonim válasza:
a király utcában sok jó étterem van
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Mi tavaly nyáron ettünk itt ,nagyok az adagok és finom volt.
4/7 anonim válasza:
Apollóban, Murphy's Pub-ban, Kalamárisban is van menü, meg még ezer helyen...
Sőt, most nyílt pár hete egy étterem, ahol csak nyers, vegán ételeket lehet enni. Natur Ételbár, ez a neve (ők rövid u-val írják) Lehet enni kis adagot, nagy adagot - ismerőseimnek tetszik. Én még csak a sütijüket kóstoltam, finom volt.
5/7 anonim válasza:
Szent György, TEleky Bistro, Room Bistro, ezek is eszembe jutottak még.
És megtaláltam a Natur oldalát is:
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, segítségnyújtást. :)
2014. okt. 18. 20:40
7/7 anonim válasza:
Széchenyi tér felett van egy Cellárium nevű étterem. Van A, B és C menü ( a leves mindháromhoz ugyanaz, de a C menü mindig vega). 750 forintba kerül, szerintem nagyon jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!